Hamburg’da başarılı çalışmalar yapan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği gazetehamburg haber sitemiz sahibi gazeteci Zafer Özpolat’a ‘Araştırmacı-gazetecilik’ ödülü verdi.
Hamburg’da başarılı çalışmalar yapan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği gazetehamburg haber sitemiz sahibi gazeteci Zafer Özpolat’a ‘Araştırmacı-gazetecilik’ ödülü verdi.
Gazetehamburg’da ‘Sahte psikolog’ haberi ile Almanya’da yaşayan çok sayıda kişiyi mağdur eden sahte psikoloğun maskesini düşüren haber sitemiz sahibi Zafer Özpolat’ın haberi Alman basının da büyük ilgi gördü.
Bir çok mağdurun daha fazla mağdur edilmemesi adına verilen ödülü Hamburg Fenerbahçeliler ikinci başkanı Himmet Keklikçi’nin elinden alan Zafer Özpolat Araştırmacı gazetecilik adına 41. Ödülünü almasından dolayı Hamburg Fenerbahçe yönetimine teşekkür ederken , yeni araştırma türü haberlerin geleceğini söyledi.
Borç Tuzağına Dikkat: Inkasso Şirketleri Her Şeyi Yapamaz, Ama Yapan Çok
Hamburg’da Bir İlk: Bahrenfeld’de Psikolojik Rahatsızlığı Olan Kadınlar İçin Özel Yaşam Merkezi Açıldı
Hannover’de Yoksulluk Oranı 2024’te Bir Kez Daha Geriledi
Nürnberg Noel Pazarı’nda Güvenlik Üst Seviyede
TÜRFAD Hamburg’da Start Aldı
Millerntor’da Hayat Veren Galibiyet: St. Pauli Heidenheim’ı 2-1’le Geçti