Türkan Şoray, Şener Şen gibi Türk sinemasının usta isimlerinin yer aldığı İkinci Bahar dizisi ile hayatımıza giren Nurgül Yeşilçay'a Hollywood'dan ödül geldi.
Ünlü oyuncu, başrol oynadığı İran yapımı “Güzel Cin- Beautiful Jinn” filmi ile Hollywood’da düzenlenen Next Generation Indie Film Awards’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı.
2019’da İran’da çekilen filmde Yeşilçay, Dilaram isimli bir karakteri canlandırıyor.
Pandemiden önce çekildi
Pandemiden önce İran’da çekilen “Güzel Cin- Beautiful Jinn” filminin yönetmenliğini Bayram Fazlı yaparken başrollerinde Nurgül Yeşilçay’a İranlı oyuncular Farhad Aslani ve Leila Zare eşlik etti.
Ünlü isimler ödül alıyor
Bağımsız film festivalleri arasında önemli bir yere sahip olan Next Generation Indie Film Awards’da geçtiğimiz yıllarda da oyuncu Natasha Lyonne ve yönetmen Farah Nabulsi gibi ünlü isimler ödül almıştı.
Hamburg Billstedt’te Alışveriş Merkezinde Kanlı Kavga: 3 Kişi Ağır Yaralı
Harburg Phoenix Semti Alarmda: Silahlı Tehdit İddiası, Şüpheli Firarda
Curslack’ta İki Genç Kızdan Saatlerdir Haber Alınamıyor: Uyuşturucu Şüphesiyle Büyük Arama Operasyonu
Hannover Polisi Görüntülerle Arıyor: Çalıntı EC Kartıyla Binlerce Euro Çekti
Hamburg’da AfD’ye Karşı Net Mesaj: Rot-Yeşil’den Olası Parti Yasağı Adımı
Almanya’da Doktora Gitmek Ücretli mi Oluyor?
Silvester Feuerwerkinde Uyarı: Yeni Yıla Güvenli Girin
Kemal Ceyhan: Adana’da Sanat Zor Ama İmkânsız Değil
Kartal’dan Almanya’ya uzanan örnek dayanışma modeli