Mesleğinde 30. yılını dolduran Yazar Nermin Bezmen, 47. baskısı yapılan dünyaca ünlü “Kurt Seyt & Shura’’ romanı ile ödül almaya devam ediyor. 14 dile çevrilerek dünyada en çok okunan romanlar arasına giren Kurt Seyt & Shura’ya son olarak Rusya’dan da bir ödül geldi.
Bezmen’in kendi ailesinden esinlenerek kaleme aldığı Kurt Seyt & Shura romanı için Rusya Hükümeti tarafından Profesör Alexander Portnyagin’nin önderliğinde, Rusya’nın Kislovodsk’da Blagodat Müzesi’nde bir tiyatro oyunu ve sergi hazırlanıyor.
Validen hediye
Kurt Seyt & Shura romanının başarısından dolayı Kislovodsk Valisi ise Bezmen’e “teşekkür’’ anlamında çok özel bir içecek göndermiş.
Hamburg Billstedt’te Alışveriş Merkezinde Kanlı Kavga: 3 Kişi Ağır Yaralı
Harburg Phoenix Semti Alarmda: Silahlı Tehdit İddiası, Şüpheli Firarda
Curslack’ta İki Genç Kızdan Saatlerdir Haber Alınamıyor: Uyuşturucu Şüphesiyle Büyük Arama Operasyonu
Hannover Polisi Görüntülerle Arıyor: Çalıntı EC Kartıyla Binlerce Euro Çekti
Hamburg’da AfD’ye Karşı Net Mesaj: Rot-Yeşil’den Olası Parti Yasağı Adımı
Almanya’da Doktora Gitmek Ücretli mi Oluyor?
Silvester Feuerwerkinde Uyarı: Yeni Yıla Güvenli Girin
Kemal Ceyhan: Adana’da Sanat Zor Ama İmkânsız Değil
Kartal’dan Almanya’ya uzanan örnek dayanışma modeli