Kovid-19 tedbirleri protesto edildi
Almanya'nın başkenti Berlin'de, hükümetin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığı tedbirler protesto edildi.
Almanya'nın başkenti Berlin'de, hükümetin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığı tedbirler protesto edildi.
Aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) Partisi tarafından Kovid-19 tedbirini protesto etmek amacıyla düzenlenen gösteriye katılan yaklaşık 100 kişi Alexander Meydanı'nda toplandı.
Daha sonra Unter den Linden ve 17 Haziran caddeleri üzerinden Başbakanlık binasının önüne kadar yürüyen göstericiler "Korona çılgınlığını durdurun", "Panik yapmayı bırakın" ve "Ekonomi ölüyor" yazılı pankart ve dövizler taşıdı.
Başbakanlığın önünde yapılan konuşmalarda, federal hükümet tarafından alınan Kovid-19 önlemlerinin sorgulanması gerektiği belirtildi, alınan tedbirlerin mantıksız olduğu ve yaşlıların yalnızlığa terk edildiği ifade edildi.
Konuşmalarda alınan önlemler nedeniyle çok sayıda işletmenin iflasın eşiğine geldiği ve birçok insanın da işsiz kaldığı aktarılarak hükümete Kovid-19 tedbirlerine son verme çağrısında bulunuldu.
Öte yandan, Federal Meclisin önündeki çimenlik alanda şüpheli bir valiz bulunması sebebiyle meclisin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve yaklaşık 1 saat bölgeye giriş izni verilmedi.
Uzmanlar tarafından incelenen valizin içinden radyo, tuvalet kağıdı ve CD'ler çıkması üzerine güvenlik önlemleri kaldırıldı.
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Yükleniyor
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
HAMBURG WANDSBEK’TE SPD’DEN NET MESAJ: OLİMPİYAT’A EVET
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.
Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor
Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın
- Pazartesi 7.6 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 13.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.2 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





