Remzi UYSAL


TÜRK SİYASET HAYATINDAN BİR KARAOĞLAN GEÇTİ!

Türk siyasetinde Türkiye’nin LAİK Cumhuriyet yapısını en özenli şekilde koruyan Bülent ECEVİT, 5 KASIM 2006 günü yaşama veda etti.


Türk siyasetinde Türkiye’nin LAİK Cumhuriyet yapısını en özenli şekilde koruyan Bülent ECEVİT, 5 KASIM 2006 günü yaşama veda etti. 

Aşağıda görülen fotoğraf, kendileri ile Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yaptığımız toplantımızdan. Dönemin, Ulm Halkçı Derneğimizin yöneticilerinden arkadaşımız Rıfkı Ertek’in (soldan ikinci) arşivinden bir fotoğraftır. Fotoğraftaki arkadaşlar, adlarını yazıp, kendilerini ifade ederlerse, ayrıca çok sevinirim. Ve de 12 Eylül kılınçının kafalarımızın üzerinde sallandığı o yıllarda, bugün siyaset kahramanı görünenlerin aslında gizlenip, saklandıkları günlerdi. O yıllar da ülkemizde demokrasinin tekrar tahsisi için Karaoğlanla irtibatlı çalışan, gözünü budaktan esirgemeyen yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızın, bugün hatırlanmasını gönlüm arzu eder.

Bu ülkeden bir Bülent Ecevit geçti,

Ruhun şad olsun, Karaoğlan,

Adıyaman

07.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:18
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 16:17
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:57

Murat Kuşçu'nun Yönetmenliğini Üstlendiği "Yeter Artık" Filminin Afişi Oyuncusuz Yayınlandı

Älteres Ehepaar in Buxtehude durch falsche Polizeibeamte und Schockanruf um mehrere zehntausend Euro betrogen - Polizei sucht Zeugen und warnt erneut vor der Betrugsmasche

Hüseyin Cinkara, Dünya Şampiyonluk Yolunda İlerliyor!

Ailesi ve Dostları Merhum Sakıp Sabancı’nın 20’nci Yıl Anma Töreninde Buluştu

Türkiye'de Her 13 Kişiden Biri Astım Hastası!

Mordfall in Stade - Tatverdächtiger festgenommen und in Untersuchungshaft