Ozan ŞiAR Ağdaşan


Göz Göre Göre Gelen Yangın!

Sorumlular İnsanlığı da Yürekleri de Yaktı! Yangın Bedenleri…


Bolu’nun Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Grand Kartal Otel, dün itibarıyla tarihinin en büyük trajedilerinden birine tanıklık etti. 76 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu yangında, otelin içi tamamen harap oldu. Yangın sonrası yayılan görüntüler, facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Çıra gibi yanan Kartalkaya’da, Grand Kartal Oteli’nde yangın alarmının çalmadığı ve alınan önlemlerin yetersiz kaldığı ifade ediliyor. İhmaller zinciri ve gereken tedbirlerin alınmaması, acı gerçeği daha da derinleştirerek yürekleri dağlamaya devam ediyor.

Elim yangında yaşamını kaybedenlerin ruhları şad, toprakları ışık dolu olsun.

Sorumlular cezalandırılmalı diyeceğim; ancak insanı yok sayan zihniyetlerle hesap sorulacağına dair inancım ne yazık ki yok denecek kadar az.

Adıyaman

11.01.2026

  • İMSAK 06:09
  • GÜNEŞ 07:35
  • ÖĞLE 12:40
  • İKİNDİ 15:13
  • AKŞAM 17:34
  • YATSI 18:55

Hamburg’da Kar Alarmı: Cenazeler ve Definler Geçici Olarak Durduruldu

Hamburg’da Kar Engeli: St. Pauli – Leipzig Maçı İptal Edildi

Hamburg Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Kar Uyarısı: Zorunlu Olmadıkça Dışarı Çıkmayın

Hamburg’da Mülteciler Aylarca Bekliyor: Temel Yardımlar İçin 3,6 Ay Gecikme

Hamburg’da Kayıp 13 Yaşındaki Aaliyah İçin Arama Sürüyor: Leipzig’e Gitmiş Olabilir

Hamburg’da Okullar Pazartesi Günü Yeniden Açılıyor