CHP Hamburg ve Schleswig Holstein Birliği Olağan Genel Kurulu, 27 Kasım’da gerçekleştirilecek.
Olağan Genel Kurul’da yapılacak yönetim kurulu seçimleri öncesinde dört yıldır yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Hulusi Işıltan bir basın açıklamasıyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu.
Işıltan açıklamasında “CHP HH SH Birliği’mizin Olağan Genel Kurulu için ortaya çıkan temayül gereği ekip arkadaşlarımın desteği ve öngörüsü ile çözüm odaklı, lafla değil işle, bahane üretmeyen bir anlayışla Cumhuriyet Halk Partisi Hamburg ve Schleswig Holstein Birliği Başkanlığı’na adayım.” ifadelerini kullandı.
“El birliği ile, omuz omuza”
Işıltan yaşadıklarından ders çıkartarak, seviyelerini koruyarak, kendilerini içten ve samimi ifade ederek kimsede kusur aramadan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir duruş ve tavır içinde çalışmalar yapmak için yola çıktığını vurguladı.
Işıltan açıklamasını “Bu vesile ile iktidara yürüyen partimizin başarısı için tüm demokrat kitle örgütlerinin desteğine ihtiyaç duyacağımızı belirtmek isterim. El birliği ile, omuz omuza bunu başaracağımızdan eminiz.” diyerek tamamladı.
2026’da Vergide Büyük Değişiklikler
Hamburg-Wandsbek’te 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor
Bützfleth’te Korkunç Kaza: Yük Treni Otomobile Çarptı, Sürücü Ağır Yaralı
Hamburg Billstedt’te Alışveriş Merkezinde Kanlı Kavga: 3 Kişi Ağır Yaralı
Harburg Phoenix Semti Alarmda: Silahlı Tehdit İddiası, Şüpheli Firarda
Curslack’ta İki Genç Kızdan Saatlerdir Haber Alınamıyor: Uyuşturucu Şüphesiyle Büyük Arama Operasyonu
Hannover Polisi Görüntülerle Arıyor: Çalıntı EC Kartıyla Binlerce Euro Çekti
Hamburg’da AfD’ye Karşı Net Mesaj: Rot-Yeşil’den Olası Parti Yasağı Adımı
Almanya’da Doktora Gitmek Ücretli mi Oluyor?
Silvester Feuerwerkinde Uyarı: Yeni Yıla Güvenli Girin
Kemal Ceyhan: Adana’da Sanat Zor Ama İmkânsız Değil
Kartal’dan Almanya’ya uzanan örnek dayanışma modeli