Hamburgluların Yetiş Sibel lakabıyla yakından tanıdığı Gaziantepli Aşçı Sibel Kabak, Mümmelmansberg semtinde Selfmader by Sibel isimli restoran açtı.
10 yıldır evinde kına, nişan, sünnet gibi mutlu günlerinde yemek ve tatlı çeşitleri yapan Gaziantepli Aşçı Sibel Kabak, restoranının açılışına katılan davetlilere kendisinin hazırladığı yemek ve tatlı çeşitlerini ikram etti.
Selfmader by Sibel’de 150 kişi bir arada yemek yiyebilecek.
“Evim işlerime yetmedi”
gazetehamburg’a konuşan Sibel Kabak “10 yıldır evimde vatandaşlarımızın özel günlerinde yemek ve tatlı çeşitleri hazırlıyordum. Semtte ve vatandaşlarımız arasında bana Yetiş Sibel lakabı takıldı. İşlerim büyüyünce evim işlerime yetmedi. Büyük oğlumun desteği ile bu restoranı açtım. Pazartesi dışında her gün açık olacak restoranımda haftanın üç günü kadınlara yönelik kahvaltı günü düzenlemek istiyorum. Sevenlerimizi, dostlarımızı restoranımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Frankfurt’ta Mobil Sosisli Satıcısı Sosyal Medyayı Salladı
Hannoverscher Bahnhof Belirsizliği Sürüyor: Sol Parti’den “Sorumluluğu Üstlenin” Çağrısı
BFH Kararıyla Netlik Sağlandı: Almanya’nın Yeni Emlak Vergisi Reformu Hukuka Uygun Bulundu
Hannover’den İnsan Hakları Çağrısı: Onay, “Göç Bir Fırsattır” Diyen Belediye Başkanlarına Katıldı
Verfassungsschutz Geri Adım Attı: Dava Geri Çekildi, Siyasi Kriz Büyüyor
Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ‘Uyuşturucu’ Soruşturmasında Gözaltında
Hamburg’da Isı Dönüşümü Hızlandı: Wärmepumpe Kullanımı Rekor Kırdı
Hamburg’da Yılbaşı 2025/2026: Binnenalster ve Rathausmarkt’ta Havai Fişek Yasağı
Hamburg’da Yeni Mietenspiegel Açıklandı: Küçük Artış, Büyük Sorunlar