Hamburg İnisiyatifi’nden imza teslim törenine katılım çağrısı
Hamburg İnisiyatifi “Hamburg’un Yeşilliklerini Kurtarın! İklim Koruması, şimdi”, topladığı 13 bin 500 imzanın Hamburg Senatosu’na teslim edilmesi törenine davet ediyor.
Hamburg İnisiyatifi “Hamburg’un Yeşilliklerini Kurtarın! İklim Koruması, şimdi”, Hamburg’un doğasını kurtarma amacıyla diğer kuruluşların iş birliğiyle 13 bin 500 imza topladı. Toplanan imzalar, Grosse Johannisstr. Rathaus’un iç avlusunda Hamburglularla buluşularak, 20 Aralık saat 15:00’te Hamburg Senatosu’na teslim edilecek.
İnisiyatif’den Günther Bassel bir duyuru ile tüm Hamburgluları imza teslim törenine davet etti. Bassel’in duyurusu şöyle:
“Referandum yolunda ilk aşamada 10 bin imza gerekliydi, biz üç ayda 13 bin 500 imza topladık. İmzaları 20 Aralık 2021, saat 15:00'te belediye binasında teslim edeceğimizi duyururuz.
Hamburg halkının tüm sosyal ve bölgesel alanlardaki büyük desteği sayesinde, bu ilk hedefe yasal sürelerde belirtilenden çok daha hızlı ulaşabildik. Hamburg'daki çok önemli girişimimizi destekleyen gönüllü imza toplayıcılarına, toplama noktası işletmecisine, bağışçılara, kısaca imza veren herkese teşekkür etmek istiyoruz. “Senato’nun tepkisini merak ediyoruz”
Hamburg Senatosu’nun tepkisini merakla bekliyoruz ve elbette konuşmaya hazırız. Lütfen, endişelerimizi aklınızda bulundurun ve hafızanızda tutun! Hamburg Senatosu, şu ana kadarki endişelerimizi paylaşmazsa ikinci turu 2022 yılının sonbaharında başlatacağız. Hamburg halkının desteğine daha da fazla ihtiyaç duyuyoruz. Aynı zamanda, Hamburg medyasının konuyu ulusal ve uluslararası alana taşıyacak şekilde ilgi göstermesini ve yardımseverlerin destek vermesini rica ediyoruz. Bizim için mesele "küçük hesaplarla” konut inşaatını engellemek değildir. Hamburg Senatosu’nun geri dönüşü olmayan ve yıllar boyunca büyüyen sorumsuz, modası geçmiş politikasına karşı çıkıyoruz. Konut inşaatı için hâlihazırda alternatifler incelenmiş ve ele alınmıştır. Bu bağlamda, iklim korumasının tüm yönleri sürekli olarak göz ardı edilmemelidir.
Hamburg'un yeşilliklerini korumamıza ve oradaki grileri önlememize yardım edin!”
Hamburg Beşiktaşlılar Birliği’nden Coşkulu Yaz Şenliği: “Yaza Merhaba Festivali”
Hamburg Türk Öğretmenler Derneği’nden Kota Uygulamasına Tepki: “Her Çocuk Eşit Eğitim Hakkına Sahiptir”
Hamburg, 2025 Avrupa’nın “Ağaçlar Şehri” Seçildi
Hamburg-Viyana ICE Treninde Balta ve Çekiçli Saldırı: Üç Kişi Yaralandı
Hamburg-Wilhelmsburg’da 12 Yaşındaki Aaliyah İçin Kayıp Alarmı
CDU Hamburg: Elektrik Vergisi Düşürülmeli, Halk ve Ekonomi Rahatlatılmalı
Almanya'nın Saksonya eyaletinde çıkan orman yangınından dolayı bir mahalle tahliye edildi
Hamburg-Lurup’ta 44 Yaşındaki Kadın Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor
Moisling’in Kalbi 55 Yaşında: Haus der Mitte’de Büyük Kutlama
Bavyera ile Türkiye Arasında Sağlık Diplomasisi Güçleniyor
Hamburg’a “Herkes İçin Tuvalet” Geliyor
Philipp Treu, Freiburg’a Transfer Oldu: Avrupa Hayaline Bir Adım Daha Yaklaştı
Dikkat! Düşük Gelirliler için Radyo-TV Vergisinden Muafiyet Mümkün