Hamburg İnisiyatifi’nden imza teslim törenine katılım çağrısı
Hamburg İnisiyatifi “Hamburg’un Yeşilliklerini Kurtarın! İklim Koruması, şimdi”, topladığı 13 bin 500 imzanın Hamburg Senatosu’na teslim edilmesi törenine davet ediyor.
Hamburg İnisiyatifi “Hamburg’un Yeşilliklerini Kurtarın! İklim Koruması, şimdi”, Hamburg’un doğasını kurtarma amacıyla diğer kuruluşların iş birliğiyle 13 bin 500 imza topladı. Toplanan imzalar, Grosse Johannisstr. Rathaus’un iç avlusunda Hamburglularla buluşularak, 20 Aralık saat 15:00’te Hamburg Senatosu’na teslim edilecek.
İnisiyatif’den Günther Bassel bir duyuru ile tüm Hamburgluları imza teslim törenine davet etti. Bassel’in duyurusu şöyle:
“Referandum yolunda ilk aşamada 10 bin imza gerekliydi, biz üç ayda 13 bin 500 imza topladık. İmzaları 20 Aralık 2021, saat 15:00'te belediye binasında teslim edeceğimizi duyururuz.
Hamburg halkının tüm sosyal ve bölgesel alanlardaki büyük desteği sayesinde, bu ilk hedefe yasal sürelerde belirtilenden çok daha hızlı ulaşabildik. Hamburg'daki çok önemli girişimimizi destekleyen gönüllü imza toplayıcılarına, toplama noktası işletmecisine, bağışçılara, kısaca imza veren herkese teşekkür etmek istiyoruz. “Senato’nun tepkisini merak ediyoruz”
Hamburg Senatosu’nun tepkisini merakla bekliyoruz ve elbette konuşmaya hazırız. Lütfen, endişelerimizi aklınızda bulundurun ve hafızanızda tutun! Hamburg Senatosu, şu ana kadarki endişelerimizi paylaşmazsa ikinci turu 2022 yılının sonbaharında başlatacağız. Hamburg halkının desteğine daha da fazla ihtiyaç duyuyoruz. Aynı zamanda, Hamburg medyasının konuyu ulusal ve uluslararası alana taşıyacak şekilde ilgi göstermesini ve yardımseverlerin destek vermesini rica ediyoruz. Bizim için mesele "küçük hesaplarla” konut inşaatını engellemek değildir. Hamburg Senatosu’nun geri dönüşü olmayan ve yıllar boyunca büyüyen sorumsuz, modası geçmiş politikasına karşı çıkıyoruz. Konut inşaatı için hâlihazırda alternatifler incelenmiş ve ele alınmıştır. Bu bağlamda, iklim korumasının tüm yönleri sürekli olarak göz ardı edilmemelidir.
Hamburg'un yeşilliklerini korumamıza ve oradaki grileri önlememize yardım edin!”
Mustafa Akay’dan 2025’e Veda: Yılın Son Konseri Köln’de
Saksonya’da Kayıp Alarmı: Yaklaşık 340 Kişiden Haber Alınamıyor
Bezahlkarte Değişti, Bürokrasi Kaldı: Mülteciler İçin Yeni Kart Yeni Sorunlar Getirdi
Ev İçi ve İlişki Şiddetine Karşı Yeni Adım: Bremen’de İki Yeni Danışma ve Müdahale Merkezi
Hamburg’da Ramazan Avcı Anması: “Irkçılığa Karşı Sessiz Kalmayın”
Hamburg’da Dış Reklamlar Yenileniyor: Daha Yeşil, Daha Sessiz, Daha Kent Dostu Bir Dönem Geliyor
Hamburg Jenfelder Au’da Büyük Final: 44 Şehir Evi Daha Satışa Çıkıyor