Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Çocuklar Üşümesin Projesi Tunceli Projesi’yle ilgili olarak Hamburg’un Sternschanze semtindeki Nezih Ustam Restoranı’nda projeye destek veren iş insanları ve medya mensuplarının katıldığı yemekli bir toplantı yaptı.
Etkinlik, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, 20.yıl etkinlikleri çerçevesinde, 26 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği Edip Akbayram konseri öncesinde gerçekleşti.
Toplantıda Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek, projeye destek verenlere teşekkür etti.
Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Taner ise projeyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: “12 yönetim kurulu üyemizin beş yüz euro katkı sunarak başlattığı, toplamda 409 bin 762 TL’ye mal olan Tunceli ve çevresinde yardıma muhtaç toplam bin 84 çocuğa yapılacak mont, bere ve atkı yardımını aralık ayının ilk haftasında bölgeye giderek dağıtmayı planlıyoruz. ‘Neden Tunceli?’ sorusuna cevabımız ise Tunceli’nin üniversiteye en fazla öğrenci veren ve okumaya en fazla ilgi olan şehrimiz olmasıdır. Projemize Fenerbahçe Kulübü ile istişare ederek ve başkanımız Ali Koç’tan aldığımız destek ile başlattık. Ayrıca bir aksilik olmazsa giyecek yardımının bölgede dağıtılmasında başkanımız Ali Koç da hazır olacak.”
İş insanları destek verdi
Toplantıya katılan İş insanları Gürol Gür, Ertan Çelik, Ali Gümüş ve Yücel Al proje ile ilgili düşüncelerini açıklarken Fenerbahçe derneğinin başlatmış olduğu bu hayırlı çalışmayı yürekten desteklediğini söyledi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Keklikçi ise cumartesi günü düzenlenecek Edip Akbayram konserinin gelirinin bu projede değerlendirileceğini söyledi.
FC St. Pauli, Mathias Rasmussen’i Transfer Etti
Hannover Belediye Başkanı Onay: “Mercosur Anlaşmasının Avrupa Mahkemesi İncelemesi Umutları Gölgeliyor”
Hamburg’da 2025’te 21.867 Bebek Dünyaya Geldi
Bremen’de Gençler İçin Yeni Yaşam Modeli: “Am Gummibahnhof” Açıldı
Bützfleth’te Zincirleme Kaza: İki Sürücü Yaralandı
Tiyatroname’den Tuğba Özay’lı Kahkaha Dolu Komedi
Hamburg Derbisinde Büyük Mücadele, Gol Yok: Millerntor’da Sessiz Gece 0-0
Bremen Belediye Başkanı Bovenschulte: "Siber Zorbalık Küçümsenecek Bir Konu Değil"
Hamburg Havalimanı’nda Gece Uçuşlarında Düşüş: Gürültü Rahatsızlığı Azaldı
Karagöz Landshut’ta Çocuklarla Buluşuyor
A23 Otoyolunda Tehlikeli Nötigung: Sahte Mavi Çakarla Sürücüleri Korkuttu
Çocuk Haklarında Öncü Şehir: Hamburg Almanya Genelinde Zirveye Yerleşti
“Boşver be Doktor” Hamburg Sahnesine Geri Dönüyor
Hamburg Billstedt’te U2 Metrosu Raydan Çıktı: 172 Yolcu Tahliye Edildi
53 Yıllık Cinayette Yeni Gelişme: Marion Baier Dosyasında DNA İzi Bulundu
Bremen Tenever’de Yeni Ortaokul Açılıyor: Eğitimde İsviçre Modeli
Harburg’un Kalbi Yeniden Atacak: Lüneburger Straße’nin Gelecek Tasarımı Tanıtıldı
Altona-Altstadt’ta 19 Yıllık Dönüşüm Tamamlandı: RISE Programı Başarıyla Sona Erdi
Timur Acımış “Yalnız Seni Sevdim” ile Yoluna Güçlü Bir Adım Attı
Mirasınızı Güvence Altına Alın: “Handbuch Testament” Yol Gösteriyor
Hamburg Semalarında Ölçüm Uçuşları: Lazer Tarama ve Haritalama Çalışmaları Başladı
Frankfurt’ta 8 Yaşındaki Noah Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor
Anadolu Açık Öğretim Fakültesi Batı Avrupa Güz Yarıyıl Arasınavları Münih’te Gerçekleştirildi
Almanya’dan Tarihe Saygı: Konrad Adenauer İçin Özel 2 Euroluk Para
Avrupa İçin Fırsat: Alman Halkından Çocukları Koruyacak Güçlü Yasalara Destek
Hamburg’da Bisiklet Devrimi: 2026’ya Kadar Daha Güvenli ve Daha Konforlu Yollar
Hamburg Limanı’nda Otonom Dönem: iPORTUS Projesi Resmen Başladı
ZOLL deckt vier Fälle illegalen Aufenthalts in Südniedersachsen auf
Bovenschulte’den Gençlere Teşekkür: “Siyaseti Gelecek İçin Yapıyorsunuz”
Almanya’da SCHUFA Kararı: Ödenmiş Borç Kayıtları 3 Yıl Daha Saklanabilecek