Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Çocuklar Üşümesin Projesi Tunceli Projesi’yle ilgili olarak Hamburg’un Sternschanze semtindeki Nezih Ustam Restoranı’nda projeye destek veren iş insanları ve medya mensuplarının katıldığı yemekli bir toplantı yaptı.
Etkinlik, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, 20.yıl etkinlikleri çerçevesinde, 26 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği Edip Akbayram konseri öncesinde gerçekleşti.
Toplantıda Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek, projeye destek verenlere teşekkür etti.
Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Taner ise projeyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: “12 yönetim kurulu üyemizin beş yüz euro katkı sunarak başlattığı, toplamda 409 bin 762 TL’ye mal olan Tunceli ve çevresinde yardıma muhtaç toplam bin 84 çocuğa yapılacak mont, bere ve atkı yardımını aralık ayının ilk haftasında bölgeye giderek dağıtmayı planlıyoruz. ‘Neden Tunceli?’ sorusuna cevabımız ise Tunceli’nin üniversiteye en fazla öğrenci veren ve okumaya en fazla ilgi olan şehrimiz olmasıdır. Projemize Fenerbahçe Kulübü ile istişare ederek ve başkanımız Ali Koç’tan aldığımız destek ile başlattık. Ayrıca bir aksilik olmazsa giyecek yardımının bölgede dağıtılmasında başkanımız Ali Koç da hazır olacak.”
İş insanları destek verdi
Toplantıya katılan İş insanları Gürol Gür, Ertan Çelik, Ali Gümüş ve Yücel Al proje ile ilgili düşüncelerini açıklarken Fenerbahçe derneğinin başlatmış olduğu bu hayırlı çalışmayı yürekten desteklediğini söyledi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Keklikçi ise cumartesi günü düzenlenecek Edip Akbayram konserinin gelirinin bu projede değerlendirileceğini söyledi.
Frankfurt’ta 8 Yaşındaki Noah Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor
Anadolu Açık Öğretim Fakültesi Batı Avrupa Güz Yarıyıl Arasınavları Münih’te Gerçekleştirildi
Almanya’dan Tarihe Saygı: Konrad Adenauer İçin Özel 2 Euroluk Para
Avrupa İçin Fırsat: Alman Halkından Çocukları Koruyacak Güçlü Yasalara Destek
Hamburg’da Bisiklet Devrimi: 2026’ya Kadar Daha Güvenli ve Daha Konforlu Yollar
Hamburg Limanı’nda Otonom Dönem: iPORTUS Projesi Resmen Başladı
ZOLL deckt vier Fälle illegalen Aufenthalts in Südniedersachsen auf
Bovenschulte’den Gençlere Teşekkür: “Siyaseti Gelecek İçin Yapıyorsunuz”
Almanya’da SCHUFA Kararı: Ödenmiş Borç Kayıtları 3 Yıl Daha Saklanabilecek
Wandsbek’te Banka Skandalı: Banka Çalışanları Müşterileri Milyonlarca Euro Dolandırdı
Oldenburg Tren Garı’nda Şiddet: Eski Eşini Darp Eden Adam Hakkında Soruşturma
KRV Seçim Hakkı Girişimi’nden Yetkililere Çağrı: “Avrupa–Türkiye Uçuşları Ucuzlatılsın!”
Bremen Neustadt’ta “Mahallelerde Park” Diyaloğuna Yoğun İlgi
Lübeck’te Tarihi Karstadt Binası Eğitim Merkezi Oluyor
Hamburg-Eppendorf’ta 53 Yaşındaki Kadın Kayıp: Polis Fotoğrafla Arıyor
İhsan Tarakçı’nın Yeni Romanı “Kül” Okurla Buluşmaya Hazırlanıyor
Hamburg Bürgerschaftı’nda AfD Tartışması: “Yasak Süreci Daha Fazla Geciktirilmemeli”
Hamburg’da Cezaevi Personeline Sağlık Güvencesi: Heilfürsorge Geliyor
Hamburg’da Kar Alarmı: Cenazeler ve Definler Geçici Olarak Durduruldu
Hamburg’da Kar Engeli: St. Pauli – Leipzig Maçı İptal Edildi
Hamburg Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Kar Uyarısı: Zorunlu Olmadıkça Dışarı Çıkmayın
Hamburg’da Mülteciler Aylarca Bekliyor: Temel Yardımlar İçin 3,6 Ay Gecikme