Habertürk canlı yayında osuruk olay oldu
Dün akşam Habertürk ekranlarınca canlı yayınlanan programda ilginç bir ses duyuldu. Kısa sürede sosyal medyada Haberturk canlı yayında kim osurdu sorusu ile TT olan program günün konusu oldu.
Dün akşam Habertürk ekranlarınca canlı yayınlanan programda ilginç bir ses duyuldu. Kısa sürede sosyal medyada Haberturk canlı yayında kim osurdu sorusu ile TT olan program günün konusu oldu.Habertürk ekranlarında Süleyman Soylu'nun istifa kararı konuşulurken ilginç bir olay yaşandı. Program canlı yayınlanırken bir anda osuruk sesi geldi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
İçişleri Bakanı Soylu'nun istifasının da tartışıldığı programda Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener konuk oldu. Mete Yarar istifayla ilgili yorum yaparken bir yellenme sesi duyuldu.
Canlı yayın kazası olarak değerlendirilen olay Habertürk Gündem programının yayın akışını bozmadı, fakat acil reklama gidilmesine neden oldu.Sosyal medyada da yayılan görüntülerle ilgili program sunucusu Veyis Ateş daha sonra açıklama yaptı. Ateş yellenme ile ilgili ““Kıymetli misafirlerimiz evlerde olduğu için stüdyo kendi kendine bir oto kontrol yaratıyor ama evlerde olduğumuz için bazen grip olabiliyoruz, uzaktan yayın yapıyoruz. Dolayısıyla bazen aksıra biliyoruz bazen öksüre biliyoruz. Böyle bir şeyler olmuş bundan dolayıda kurusa bakmayın.” açıklamasını yaptı.
https://www.youtube.com/watch?v=dpvJZUx7sX8
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Yükleniyor
Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı
Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”
Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu





