Tarih: 24.09.2022 20:50

Yazarımız Gülseren Kaya, kitabı Hayata Dair’i tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

gazetehamburg Yazarı Gülseren Kaya, ilk kitabı Hayat’a Dair’i Hamburg’un Sternschanze semtinde Haus der familie Salonu’nda gerçekleştirilen Hamburg Edebiyatçılar Grubu Edebiyat Etkinliği’nde tanıttı.



Kitabı ile ilgili olarak konuşan Yazar Gülseren Kaya “Hayata Dair, kadın sorunları başta olmak üzere göç hikâyeleri, duygusal olarak beni etkileyen şeyler yani hayata dair yazdığım toplamda altmış beş makaleden oluşan yaşanmışlıklarla dolu bir kitap.” şeklinde konuştu.  
Kitabından bölümler okuyan Kaya, edebiyatseverler için kitabını imzaladı. Kaya, kitabının gelirini eğitime destek amacıyla kullanacağını söyledi.

Yazarlar edebiyatseverlerle bir arada
Etkinlikte Yazar Gülderen Arık son romanı Mavi Işık’tan bölümler okurken etkinliğe katılan diğer yazarlar İlhami Aktar, Esma Arslan, Zeynel Taşyapan, Hatice Dinvar ve Okan Oruk  kitaplarından bölümler okuyarak kitaplarını tanıtıp edebiyatseverlere kitaplarını imzalayarak verdi.


Etkinlikle ilgili gazetehamburg’a bilgi veren Süleyman Deveci: ”Amacımız bir yandan yazarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek bir yandan da edebiyatı ve okumayı göçmenler arasında daha çok sevdirmek ve yeni yazarlarımızı edebiyatsever toplumumuza tanıtmaktır. Etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —