Tarih: 02.04.2024 12:53

"Yaşamak İstiyorum" Filminin Galası İzdihamla Karşılandı!

Facebook Twitter Linked-in

Torun Center Sinemaları'nda düzenlenen gala gecesinde, "Yaşamak İstiyorum" adlı dramatik film, beklenmedik bir izdihamla karşılandı. Salonlardaki tüm koltuklar dolarken, birçok izleyici ayakta veya yerlere oturarak filmi izleme fırsatı buldu.

YouTube'da 20 milyon izlenmeye ulaşan "Anlatırsan Film Olur" programında Sevgi Görmez'in hayat hikayesini anlatmasıyla başlayan proje, senarist Esma Şevik ve yönetmen kardeşi Yunus Şevik tarafından sinemaya uyarlandı. Projenin başarısında, Sevgi Görmez'in gerçek hayat hikayesinin duygusal ve etkileyici yapısının yanı sıra, projenin yıldız bir oyuncuya sahip olmamasına rağmen büyük ilgi çekmesi etkili oldu.

Gala gecesi konuşan başarılı yönetmen Yunus Şevik, filmin dokunaklı hikayesini ve gerçekçi oyunculuk performanslarını övgüyle anlattı. Şevik, filmin izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmasının ve aldığı olumlu tepkilerin, galayı bir düğün havasına dönüştürdüğünü belirtti.

Filmin başrollerinde yer alan Ayşegül Kaygusuz, Osman Fındık, Esra Vural, Yavuz Aksoy, Gazel Yüksel, Erol Aydemir, Semanur Beren Aydemir, Hülya Ses, Eylül Akdağ, Mehmet Ensar Demircan ve Alanur Tipiler gibi başarılı oyuncular da önemli karakterlere hayat verdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —