Tarih: 18.01.2022 21:50

VE KARŞINIZDA SEVDA GİRAY

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Korcan Yiğit
Atarlı, deli dolu ama muhteşem bir yüreğe sahip Sevda Giray. Haksızlığa hiç gelemez, çat çat söyler yüzüne insanın. Söylerken üzülür ama doğasında var, illaki hatanı yüzüne söyleyecek. Öyle bir kadın yani dobra.
Konuşmalarında gayet haklı konulara değindiği ve bunu içinde yapmacıklık olmadan doğal bir tepki olarak ortaya koyduğu için de çektiği YouTube videoları ilgi ile takip ediliyor. Seren Serengil, Deniz Akkaya fark etmiyor, ağzına geleni sayıyor milletle mahkemelik olmak pahasına.

Doğrucu Mahmut
“Değer mi?” diye soruyorum. "Değer. Bu camiada herkes susuyor, çamur kendine sıçramasın diye korkuyor, kenardan izliyor. Bunlar da meydanı boş bulmuş, at koşturuyor. Ben Doğrucu Mahmut'um. Bir yerde haksızlık varsa mazlumun yanında olurum. Benim kimseye bir garezim, özel bir kinim yok. Yarın Seren Serengil ve Deniz Akkaya haksızlığa uğrasa onları da savunurum." diyor. "Sen sus, ben susayım, millet ağzı bir karış açık, aval aval izlesin bunları. Nereye kadar?" diye de ekliyor.
Giray, uzun yıllar müzik piyasasında muhteşem sesi ile zaten herkesin gönlünde yer edinmiş bir assolist. Dijital dünyaya da ayak uydurdu ve YouTube kanalından yayınladığı videolarla çok daha geniş kitlelere ulaştı.

Yardımseverliğiyle tanınıyor
Aynı zamanda müthiş bir hayvan sevgisi ile dolu olan Giray, tutkulu bir hayvan hakları savunucusu. Yardımseverdir, vicdanlıdır. El altından kaç tane çocuk okuttuğunu, kaç evin eksiğini, erzakını tamamladığını pek kimse bilmez. Gösteriş sevmez çünkü. Başkaları gibi yardım ettiğini reklam etmez.
Feraset
Tabii tüm bunlarla meşgul olurken sanatını da ihmal etmiyor Giray. Feraset isimli yeni şarkısı ile tekrar sevenleri ile buluştu. Çok farklı bir şarkı Feraset, kesinlikle dinlemelisiniz. Klip de bir o kadar keyifli olmuş. Sesi ve zarafeti ile Sevda Giray tek başına yetiyor zaten.
Şarkının sözleri Cengiz Atabay’a, müziği Kenan Özer’e ait. Aranjesini Kenan Özer, mix-masteringini Özgür Yurtoğlu gerçekleştirdi. Klip yönetmenliği İmre Haydaroğlu, prodüktörlüğü Cengiz Atabay imzalı. Şarkı Cafer Özdemir ve Didar Düzdaş yapımcılığında Özdemir Müzik etiketi ile yayınlandı.
Yeni şarkısı ile birlikte konser ve sahne yoğunluğu artan Giray'ı mutlaka sahnede de izlemenizi tavsiye ediyorum
.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —