Tarih: 18.02.2023 22:14

Vahit İpek ve Sado Uçar, depremzedeler için dövüşecek

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Avusturya’da bulunan Vendetta Dövüş Organizasyonu depremzedeler yararına 18 Mart gecesi, Hallmann Dome’de dev bir dövüş galası düzenleyecek.
 
Türk Kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta Organizasyon CEO’su Bülent Sağlam, Türkiye’de meydana gelen depremin tüm dünyayı üzdüğü gibi Avrupa’da yaşayan Türkler üzerinde de travmatik bir etki oluşturduğunu vurgulayarak “Öncelikle tüm yaralılara acil şifalar ve yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı diliyorum. Günlerden beri ne yiyebiliyoruz ne içebiliyoruz ne de yatabiliyoruz. Tüm kulüp olarak yastayız. Arkadaşlarımızla toplantı üzerine toplantı yaptık, dev bir dövüş galası düzenlemeye karar verdik. Dünya şampiyonlarımız Vahit İpek ve Sado Uçar, bu galadan hiçbir ücret almadan ringe çıkarak gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını belirtti. Biz de galadan elde ettiğimiz tüm gelirleri ülkemizdeki yıkıcı depremde zarar görenlere bağışlamaya karar vererek bu acı enkazları kaldırmada katkımızın olmasını istedik.” şeklinde konuştu.
 
“Şeffaf bir şekilde düzenlenecek”
 
Sağlam, galadan elde edilecek olan gelirlerin Kızılay ve AFAD’a devredileceğini belirterek şunları söyledi: “Galamızdaki tüm gelir ve giderler şeffaf bir şekilde düzenlenecek. Tüm kazanç ve giderler medya ile sosyal medya hesaplarımızdan halka açıklanacak. Bu anlamlı galaya sponsor olup depremzedelere yardım etmek isteyen Avrupa’daki şirketler olursa bizimle irtibata geçebilir. Dövüş sporlarından hazzetmeyip depremzedelere yardım etmek isteyenler de galamıza gelerek katkı sağlayabilir. Seyircilerimizden de yardım toplayacağız. Tüm bunların yanı sıra, bu anlamlı etkinliği desteklemek isteyen herkesi de aramızda görmekten mutlu oluruz.”
 

“Elini taşın altına koyan herkesi desteklemeliyiz”
 
Basın Danışmanı Vedat Alyaz da Avrupa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı bu galaya beklediklerini kaydederek “Ülkemizdeki enkazı kaldırmak için elini taşın altına koyan herkesi desteklemeliyiz.” diye konuştu.

 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —