Vendetta Dünya Şampiyonu Vahit İpek, 03 Aralık’ta Yunan Dövüşçü Vaggelis Soumpakas’la karşı karşıya gelecek. Dövüşçü Sado Uçar da İsrailli Dövüşçü Kiril Medvedovski’ye karşı Vendetta Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkacak.
Vendatta Organizasyon’un düzenleyeceği dev kafes dövüşleri galası için 18 karşılaşma planlanırken Düsseldorf’tan Emir Can da 80 kiloda yumruk sallayacak.
Dünya Şampiyonu Vahit İpek şu an Türkiye ve Yunanistan arasındaki krizi herkesin bildiğine değinerek “Başta Yunanistan olmak üzere bütün dünya Türk’ün gücünü görecek.” dedi.
“Var gücüyle antrenman yapıyor”
Vendetta Markasının Sahibi ve CEO’su Bülent Sağlam karşılaşmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Ülkemiz ile Yunanistan arasındaki gerginlik ringe de yansıdı. Dünya Şampiyonumuz Vahit İpek, önemli bir karar vererek Yunan sporcuya karşı ringe çıkmak istedi. Çok yoğun bir antrenman temposu içinde ve maçı kazanarak galibiyeti ülkemize armağan etmek için var gücüyle antrenman yapıyor.”
Bugüne kadar Türkiye’de çok sayıda dev galaya imza attıklarını aktaran Sağlam “Çalıştığımız televizyon kanalı hafta sonları futbol göstermeye karar verince Türkiye’deki organizasyonlarımıza bir süre ara vermek zorunda kaldık. Şu an çeşitli televizyon kanallarıyla görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşma sağlar sağlamaz Türkiye’deki dev dövüş galalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.
“Biletler kapış kapış satıldı”
Vendetta Organizasyon basın danışmanı Vedat Alyaz, birbirinden çekişmeli maçların dövüş severleri beklediğinin altını çizerek “Daha karşılaşmanın yapılmasına üç hafta gibi bir süre var, buna rağmen biletler kapış kapış satıldı. Elimizde sınırlı sayıda bilet kaldı.” dedi.
Bremen’de InphA 30 Yaşında: İlacın Güvenliğinde 30 Yıllık Kesintisiz Hizmet
Hamburg’da Türk Medyası Buluşması: “Daha Güçlü Bir Toplum İçin Daha Güçlü Bir Medya” Mesajı
Hamburg’da Yüzme Altyapısına Yeni Adım: Rot-Grün Koalisyonu Kullanıcı Beiratını Gündeme Aldı
Commerzbank’a ‘Negatif Faiz’ Uyarısı: OLG Frankfurt’tan Tüketiciyi Koruyan Kritik Karar
Volkspark’ta Nefes Kesen Zafer: HSV Uzatmalarda 2:1 ile Güldü
Münih’te Son Nefes: St. Pauli’den Büyük Savaş Ama Puan Çıkmadı
Hamburg’da 14 Yaşındaki Elanur Kırkgöz : Diyabet Hastası Genç Kızdan Saatlerdir Haber Alınamıyor
Hamburg’da 25 Kasım Buluşması: Gazetehamburg Yazarlarından Şiddete Karşı Güçlü Mesaj
Deichmann’a Ayakkabı Kutusu Şoku: Mahkeme Geri Dönüşüm Ücretini Zorunlu Kıldı
Emre Çukur Kritik Maça Çıkıyor
Özdemir: “Suçlulara Kültür İndirimi Yok” – Yeşillerde Net Güvenlik Çıkışı
St. Marien’in Yeni Oyun Alanı Tüm Mahalleye Açıldı