Tarih: 10.12.2019 13:52

Türkiye A Milli Futbol takımı eski oyuncusu Sercan Sararer Türkgücü Münih'e transfer oldu

Facebook Twitter Linked-in

Regionalliga Bayern de Şampiyonluğa koşturan, en yakın takipçisine 8 puan farkla devrearasına giren, Almanya“nın en köklü Amatör takımlarından Türkgücü Münih yeni transferini tanıttı.
Almanyada yetişen Sercan Sararer kariyerinde 1. Bundesligada 35, 2. Bundesligada 129, 3. Bundesligada 19 ve Türkiye A Milli Futbol takımındada 11 defa forma giymiş olup, bir senedir sakatlığı dolayısıyla oynamayıp tedavisinin başarılı bir şekilde sonuçlanması sonrası 1. Ocak 2020 den geçerli olmak üzere Türkgücü Münih"e imza attı.
Böyle önemli bir klübe gelmekten ve tekrar Türk seyircisiyle buluşmayı heyecanla beklediğini bildiren Sercan, Münih Türkgücü"ne hedeflediği 3.Liga çıkmak için azami katkı vereceğini ve ara dönemde yapılacak İspanya ve Antalya kamplarında takımla uyum sağlayacağını belirtti.
Türkgücü Münih"in ikinci devrede kalan iç saha maçlarını Grünwalder Stadyumunda oynayacak olmasının, takımın ve taraftarın yeniden buluşması olduğunu belirten Sercan, Mart ayından itibaren taraftarı Grünwalder Stadyumuna davet etti.
İlk hazırlık maçının 19.01.2020 de 3.Liga takımlarından Bayern Münih Amatörlerine karşı olmasınında ayrıca bir heyecan verdiğini söyleyen Sercan sözlerini „En büyük Türkgücü“ olarak tamamladı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —