Tarih: 05.12.2022 22:00

Türk sporcularının başarı gecesi

Facebook Twitter Linked-in

Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta organizasyon tarafından düzenlenen dövüş galasında Türk sporcular ringde başarı kazandı.
Cumartesi gecesi Viyana'da düzenlenen karşılaşmada, Kickboks Dünya Şampiyonu Vahit İpek, GBF Kıtalararası Kemer için Yunan Dövüşçü Vaggelis Soumpakas’ı yendi.
 
Kafes Dövüşçüsü Sado Uçar, İsrailli Kırıl Medvedovski'ye karşı çıktığı Vendetta Dünya Şampiyonluk maçını birinci rauntta nakavtla kazandı.
 
MMA eldiveniyle Manuel Bilic’le boks maçında karşılaşan Ahmet Şimşek de rakibini yenerken Emir Can Al da rakibi karşısında üstün geldi. 
 
“Gençler yoğun ilgi gösterdi”
 
Galanın Organizatörü ve İron Girst Gym Patronu Bülent Sağlam dövüş galasındaki karşılaşmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Salonumuz tıklım tıklım doldu. Maça katılan dövüş otoriteleri bu organizasyonun bu sene düzenlenen en iyi gala olduğunu ifade etti. Maç istekleri arttı, sponsorlarımız arttı ve gerçekten de muhteşem bir atmosferdi. Gecede MMA eldivenleriyle boks maçı düzenledik. Ahmet Şimşek ve Manuel Bilic son zamanlarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu maçı yaptılar. MMA eldivenleri boks eldivenlerine göre daha ince olduğu için sporcular, gardların arasından birbirlerine daha iyi vurma fırsatı buluyor. Bu karşılaşma da kıran kırana geçti ve sonuçta yine sporcumuz Ahmet Şimşek galip ayrıldı. Emir Can Al da yine muhteşem bir maç çıkararak geceden galip ayrılan sporcular arasında yer aldı. Karşılaşmada bizi destekleyen izleyici ve sponsorlarımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.”
 
“Harika bir nesil geliyor”
 
Basın Danışmanı Vedat Alyaz da dünya dövüş sporları arenasında artık Türkiye’nin sözünün geçtiğini vurgulayarak “Harika bir nesil geliyor ardımızdan. Yeni gençlerimizin her biri birinden daha iyi, başımızı yere eğdirmiyor. Her çıktıkları maçta rakiplerine ringi dar ederek göğsümüzü kabartıyor.” diye konuştu.
 
 
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —