Tarih: 08.03.2024 14:58

Türbanlı Popstar Çiğdem Özdemir, Almanya ve Avrupa Sahnesinde Boy Gösterecek!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'de bir döneme damga vuran ilk ve tek türbanlı popstar Çiğdem Özdemir, Almanya ve Avrupa sahnelerinde Ramazan Bayramı ve sonrasında konserler vermeye hazırlanıyor. Türkiye'de televizyon programlarında muhteşem sesi ve sahnesiyle izleyicileri büyüleyen Çiğdem Özdemir, jüri başkanı Diva Bülent Ersoy'dan 10 üzerinden 10 puan alarak dikkatleri üzerine çekmişti.



Almanya'da birçok hayran kitlesi bulunan Çiğdem Özdemir, Türkiye'de sadece festivallerde programlar yapmakla sınırlı kalmayıp, Avrupa'da da sesini duyurmayı hedefliyor. Türbanıyla gündeme gelmek yerine sanatı ve sesiyle öne çıkmak istediğini belirten Çiğdem Özdemir, Türkçe ve Kürtçe repertuarıyla farklı müzik türlerinde 3000'den fazla şarkıya sahip olduğunu söyledi.



Çiğdem Özdemir, Almanya'dan aldığı destekle heyecanlı bir şekilde sahnelere döneceğini ifade ederken, Bülent Ersoy gibi bir Diva'nın takdirini kazanmış olmanın kendisine cesaret verdiğini dile getirdi. Yurtdışı menajerlik platformu olan baris_menajerlik ile iş birliği yaparak Almanya'da sahne alacak olan Çiğdem Özdemir, sanatı ve sesiyle dinleyicilerini mest etmeyi hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —