Tuğba Duran: 'Müzik Bana İyi Geliyor'
Viyana'da Doğan Başarılı Danışman, Müzik Kariyerine İlk Adımını Attı

Viyana'da doğup büyüyen ve danışman olarak çalışan Tuğba Duran, işindeki başarısını müzik tutkusu ile taçlandırıyor. Müziğe en büyük hobisi olarak bakan Duran, uzun yıllardır bu alanda uğraştığını ve müziğin ruhuna çok iyi geldiğini, hatta tedavinin en güzel yolu olduğunu ifade etti.
Bu tutkusunu profesyonel bir adımla pekiştiren Tuğba Duran, ilk teklisi "Lepi Moj"u müzikseverlerle buluşturdu. Muharrem Yıldırım Music Production etiketiyle yayınlanan şarkısını Sırpça ve Türkçe olarak seslendiren Duran, şarkıyı ilk dinlediğinde Balkan melodisi olduğu için Sırpça söz yazma kararı aldığını, sonrasında Türkçe sözler de ekleyerek şarkıya ayrı bir güzellik kattığını belirtti.

"Lepi Moj" şarkısının klibi, Viyana sokaklarında ve Tuğba Duran'ın evinde çekildi. Qrillz Productions yönetmenliğinde tamamlanan klip, Duran'ın performansıyla göz doldurdu. Müzik kariyerine profesyonel anlamda adım atmanın kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Tuğba Duran, gelecekte yeni şarkılarla müzikseverlerin karşısına çıkacağını söyledi.
Ancak Duran'ın asıl hedefi müzikle sınırlı değil. Dünya çapında bir kariyer tasarladığını ifade eden Tuğba Duran, gelecekte oyunculuk alanında da önemli projelere imza atmayı planladığını belirtti.
Tuğba Duran'ın müzikle başlayan bu yolculuğu, hem kariyerinde hem de hayallerinde yepyeni kapılar açacak gibi görünüyor.
www.gazetehamburg.com
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Yükleniyor
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.
Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor
Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın
Hamburg’da çalışanlara ucuz ulaşım: Deutschlandticket’e destek geliyor
Hamburg Balesi’nde yönetim uzatıldı
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu





