Tarih: 11.05.2022 00:43

Tahir Müjide’nin ölümü Hamburg'u yasa boğdu

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakırlı Sanatçı Tahir Müjide, 8 Mayıs Pazar sabahı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 78 yaşında hayatını kaybetti.
“Unut Beni” ve “Sevda Yollarında” isimli başarıyla yorumladığı şarkıları hafızalara kazınan ve bir dönem Tahir Müzikhol Restoran’ı işleten Müjide'nin ani ölümü Hamburg’u üzüntüye boğdu. 
Müzik dünyasında başarıyla çaldığı udu ve ses sanatkarlığıyla tanınan, Türkiye ve Avrupa sahnelerinde yer alan Müjide, daha sonra çalışmalarını Muğla’nın Datça ilçesine kaydırmıştı.
Oğlu Erkan'ın 2020 yılında ani ölümüyle sarsılan ve kalp ameliyatı geçiren Müjide, önlem olarak evde sağlık kontrolü altında tutuluyordu.
Arkadaşları son yolculuğunda yanında
Müjide'nin zamansız gelen ani ölümü, başta hayat arkadaşı Sevgi Hanım, kızları Tülay, Sevilay, oğlu Erdal ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Müjide'nin ani ölümünden dolayı arkadaşları Ses Sanatçısı Nevzat Ok, Sanatçı Abdullah Tan, kızı Alev Tan ve Perihan Çelik üzüntülerini dile getirdi.
Önümüzdeki günlerde Hamburg’daki Öjendorf mezarlığında toprağa verilecek olan Tahir Müjide'nin ani ölümünden dolayı kederli ailesine, başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.



 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —