Tarih: 18.10.2021 22:14

T1 Bar&Lounge, Tornesch’de açıldı

Facebook Twitter Linked-in

43 yaşındaki Elazığlı İş Adamı Necati Demir, yaklaşık 22 yıldır Almanya’da değişik sektörlerde başarılı çalışmalar yapıyor.
Demir, Erzurumlu Ortağı Selçuk Akyüz’le birlikte Almanya’nın Tornesch şehrinde T1 Bar&Lounge adını verdiği kokteyl ve içecek mekânının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa katılan çok sayıda davetli, sabaha kadar eğlendi.

T1 Bar&Lounge’in açılışında gazetehamburg’a konuşan Demir “Farklı sektörlerde iş yerleri açtım. 1998 yılında, Hamburg’un Altona semtinde ilk kuaför salonunu hizmete sundum. 13 yıl önce de Elmshorn bölgesinde kuaför salonu kurdum. 2018 yılında, Türkiye’de doğal taş ihracatına başladım. Şimdi de T1 Bar&Lounge isimli kokteyl ve içecek mekânı ile farklı bir sektörde hizmet vermeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı. 

Gençlerin vazgeçilmez uğrağı olacak
T1 Bar&Lounge’in, Tornesch’de gençlerin vazgeçilmez uğrağı olacağına inandığını söyleyen Demir “Mekânımız, toplam 140 metrekarelik alana sahip. 40 kişi bir arada oturarak, kokteyl ve içeceklerini içerek sohbet edebilecek. Vatandaşlarımız özel günlerinde de kullanabilecek. Stresin atılacağı güzel atmosfere, sohbetin yeni adresine gençlerimizi bekliyoruz.” diye konuştu


Foto Emin SAĞLIK



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —