Tarih: 03.10.2021 14:47

StifftungSaal’da kalite, hijyen ve eşsiz lezzetler bir arada sunuluyor

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Ekmekçi/gazetehamburg

Hamburg’da StifftungSaal Düğün Salonu, konuklarına, güler yüzlü personeli, hijyenik ortamı ve zengin mutfağı ile hizmet veriyor.  
Gençlerin mutlu günlerinde tercih ettiği mekânların başında gelen StifftungSaal, sosyal medyada da hakkında çok konuşulan ve memnuniyet duyulan düğün salonları arasında yer alıyor.
“Konuklarımızın memnuniyeti gurur verici”
StifftungSaal Düğün Salonu Menajeri Canan Serpil, 2019 yılından itibaren faaliyet gösteren salonun toplam bin metrekare alan üzerinde kurulduğunu ve kullanım alanının 698 metrekare olduğunu belirtiyor. Seril, 600 kişilik düğün, nişan, kına, eğlence ve diğer aktiviteler için hizmet verdiklerini sözlerine ekliyor. Serpil “Servise çok önem veriyoruz. Personelimizin daha rahat ederek güzel hizmet sunması, servisimize uygun olması için 600 kişiyi geçmiyoruz, bu sayıda ısrar ediyoruz. Salonumuzda düğün, nişan ve kına yapanların, sosyal medya üzerinden hizmetlerimizle ilgili memnuniyetlerini dile getirmesini salon olarak gurur verici buluyoruz. Salon olarak güler yüzlü personelimizle güzel hizmetler sunuyoruz. Diğer salonlardan farkımız, düğün boyunca lavabolarımızda bir personelimizin oturması. Bu personelimiz 10 dakikada bir temizlik yapıyor. Hijyenik şartlar bizim için çok önemlidir. Düğün salonumuza gelen misafirleri personelimiz kapıda karşılıyor. Masalarına kadar kendilerine eşlik ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Dünya mutfağından çeşitli lezzetler
Düğün salonunda, geniş bir mutfak üzerinden lezzetli yemekler sunuluyor. Danimarka, Alman, Türk, İtalyan ve Arap mutfağının leziz yemekleri seçenekler arasında yer alıyor. Serpil konuklarının seçiminin ağırlıklı olarak Türk mutfağı olduğunu aktararak “Türk mutfağında A’dan Z’ye her şey var. İsteyene kuru fasulye servisimiz bile var. Bizde yok, diye bir şey yok. Konserve mutfağımızda kullanılmaz. Sınırsız içecek servisimiz var. İsteyen misafirlerimize soda servisi de yapıyoruz. Çay ve kahve düğün boyunca misafirlerimize sunuyoruz..Dört dörtlük hizmetimizle gençlerimizin mutlu günlerinde salondan mutlu ayrılmaları için elimizden gelen her şeyi profesyonelce yapıyoruz.” diyor.




 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —