St. Pauli'nin Bundesliga'daki Kötü Başlangıcı Devam Ediyor: Union Berlin'e 1:0 Mağlup

St. Pauli

İkinci Maç, İkinci Yenilgi: FC St. Pauli, Cuma akşamı Union Berlin'e karşı da kaybederek Bundesliga'daki ilk puanını ve ilk golünü beklemeye devam ediyor.

Bundesliga'ya kötü bir başlangıç yapan FC St. Pauli, yeni teknik direktörü Alexander Blessin yönetiminde henüz aradığı ritmi bulamadı. İlk maçta Millerntor'da 1. FC Heidenheim'e 0:2 yenilen St. Pauli, ikinci maçında da Union Berlin'e karşı 1:0 mağlup oldu. Maçın tek golü, 34. dakikada Benedict Hollerbach tarafından atıldı. Hollerbach'ın şutunun, Karol Mets tarafından yön değiştirmesi sonucu gol, St. Pauli kalecisi Vasilj'i çaresiz bıraktı.

St. Pauli savunma oyuncusu Hauke Wahl, ARD mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Kötü bir oyun oynamadık. Ancak Bundesliga'da küçük ayrıntılar belirleyici oluyor," diyerek takımın performansını değerlendirdi. Ancak takımın hücum hattındaki eksiklikler, özellikle Marcel Hartel'in ayrılmasından sonra, ciddi şekilde sorgulanmaya başladı.

Blessin'in 3-5-2 sistemi ve kanat oyuncularının eksikliği, geçen sezonun en iyi oyuncularından Oladapo Afolayan ve Elias Saad'ın çoğunlukla yedek kulübesinde oturmasına neden oldu. Bu durum, St. Pauli'nin hücum etkinliğini olumsuz etkiledi.

Savunma Zafiyetleri Devam Ediyor

St. Pauli, bu sezon özellikle duran toplarda yaşadığı savunma zafiyetleriyle dikkat çekiyor. Heidenheim maçında da benzer bir gol yemiş olan takım, Union Berlin karşısında da benzer bir golle mağlup oldu.

İlerleyen Süreçte Ne Olacak?

Maçın ikinci yarısında, St. Pauli teknik direktörü Blessin, Saad ve Afolayan'ı sahaya sürerek hücumda değişiklikler yapmaya çalıştı. Ancak bu değişiklikler bile Union Berlin kalecisi Frederik Rønnow'u zorlayacak bir etki yaratamadı. Özellikle maçın son dakikalarında Afolayan'ın yerden şutunu Rønnow rahatlıkla kurtardı.

Milli maç arasına girilirken, St. Pauli'nin Bundesliga tablosuna bakmaması ve oyunun bazı yönlerini gözden geçirmesi gerekecek. Takımın gelecekte nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Maç Bilgileri:

  • Union Berlin 1:0 FC St. Pauli
  • Gol: Hollerbach (34. dakika)
  • Tarih: 30.08.2024, 20:30
  • Stadyum: Union Berlin Stadyumu, 22.012 seyirci (kapasite dolu)

Bu sezon Bundesliga'ya yeni yükselen FC St. Pauli, henüz istediği sonuçları alamadı ve ligin alt sıralarında kalmaktan kurtulmak için önümüzdeki maçlarda daha iyi performans göstermesi gerekecek.

 



Hamburg-Barmbek-Nord’da Yağma Suçuna Karışan İki Şüpheli Aranıyor

Bremerhaven'de Kadın Sığınmaevi Dolu: Şiddet Mağdurları Geri Çevriliyor

Freude über den Abschluss: Internationale Studierende feiern ihren Abschluss in Ankara

Kieler Woche 2025: Güvenli ve Huzurlu Bir Festival Devam Ediyor

Hamburg’da Dijital Günü: Vatandaşlar Dijital Hizmetlere Hazırlanıyor

Hamburg Barmbek-Nord’da Tehdit Olayı: Polis Şüpheliyi Arıyor

Almanya’da geçen yıl mağazalardan 3 milyar avroluk hırsızlık yapıldı

Ahmet Kerim Matur’dan Duygusal Bir Çağrı: “Gel Yarim” Yayında

Hamburg’daki Okul ve Kreşlerde Radon Değeri Güvenli Sınırların Altında

Hamburg’da Kuzey Almanya Konut Zirvesi: Beş Eyaletten Yapı Devrimi Çağrısı

Hamburg’da Aşırılıkçılıkla Mücadelede Odak Noktası: “Tehdit Bütün Cephelerden Geliyor”

Sol Parti: "Demokrasiye En Büyük Tehdit Aşırı Sağdan Geliyor"

Hamburg-Wandsbek’te Aile Kavgası Kitle Kavgasına Dönüştü

Berlin’de Talat Paşa’ya Anma ve Anıt Tepkisi: “Mirasımıza Sahip Çıkıyoruz”

Braunschweig Gümrük Dairesi’nden Rekor Rapor: 2024’te 2,3 Milyar Euro Vergi Geliri

FC St. Pauli, Mathias Pereira Lage’yi Kadrosuna Kattı

Hamburg, Paris Air Show’da Sürdürülebilir Havacılık İçin Sahne Aldı

Hamburg’da 2026 Olimpiyat Referandumu İçin Geri Sayım Başladı

En Moda 2025: Işıklar, Yıldızlar ve Unutulmaz Bir Gece!

HSV’de Yeni Başkan Seçiliyor: Marcell Jansen Dönemi Sona Eriyor

Görme Engelli Kadın Raylara Düştü: Hayati Tehlikesi Var

Küçük Sanatçılar Büyük Sahneye Çıkıyor: Bremenli Öğrencilerden Sanat Şöleni

Kadınların En Özgür Hissettiği 5 Semt Açıklandı

Hannover’in 2025/2026 Bütçesi Onaylandı

Hamburg’da Yeni Rekor: 315 Kapsayıcı DUO Ekip ile Engelleri Aşan Bir Gün

Almanya Dış İstihbarat Teşkilatının başına Kiev Büyükelçisi Martin Jaeger getirildi

Hamburg’da Hizmet Noktaları Birleşiyor: Eimsbüttel ve Nord, Eppendorf-Lokstedt’te Buluşuyor

Die Linke’den Groß-Sand İçin Güvence Talebi: "Acil Servis Kapanmasın, Mahalle Dışlanmasın"

Senatör Özlem Ünsal: “Bremen’de ve Almanya’da Konut İnşasında Hız Dönemi Başladı”

Hamburg Uluslararası Kültür Projelerine Destek Vermeye Devam Ediyor

Yükleniyor