St. Pauli’den Önemli Galibiyet: Heidenheim’de 2-0 Zaferi
St. Pauli, deplasmanda 1. FC Heidenheim’i 2-0 mağlup ederek ikinci yarıya moralli başladı. Golcüler Eggestein ve Guilavogui, takımın galibiyetinde kilit rol oynadı.

St. Pauli, Bundesliga 2’nin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada, rakibi 1. FC Heidenheim’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran St. Pauli, özellikle savunmadaki güçlü performansıyla dikkat çekti. Golleri, Johannes Eggestein (penaltı, 25. dakika) ve Morgan Guilavogui (90+2) kaydetti.
Maça hızlı başlayan St. Pauli, ilk yarıda topa daha fazla sahip olan taraftı. 25. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Johannes Eggestein, kaleciyi ters köşeye yatırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda rakip Heidenheim, baskısını arttırsa da St. Pauli savunmada oldukça kompakt bir görüntü sergiledi. Heidenheim’in 88. dakikada bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal edildi. Bu kararın hemen ardından, 90+2. dakikada sahneye çıkan Guilavogui, Oladapo Afolayan’ın asistinde skoru 2-0’a getirdi ve galibiyeti perçinledi.
St. Pauli’nin teknik direktörü Alexander Blessin, maç sonu yaptığı açıklamada takımın birlikteliğinden ve savunma performansından memnun olduğunu belirtti. Bu galibiyet, St. Pauli’nin ligde kalma mücadelesi için kritik bir üç puan anlamına geliyor.
St. Pauli, bir sonraki maçında kendi sahasında taraftarlarının önünde yeni bir galibiyet için sahaya çıkacak.
www.gazetehamburg-.com
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover Buchholz-Kleefeld’de 2026 Entegrasyon Ödülü için başvurular başladı
Hamburg’da seks işçilerinin hakları tartışılıyor: Sol Parti daha fazla destek ve görünürlük istiyor
Hamburg’da dijital ödeme için Avrupa adımı: Belediyede “Wero” dönemi gündemde
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
- Çarşamba 13.3 ° / 3.1 ° Güneşli
- Perşembe 11.4 ° / 3.6 ° false
- Cuma 12.5 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





