Siebe Van der Heyden'den Veda Mesajı: "Bu Kulübün Bir Parçası Hep Benimle Kalacak"
Kış transfer döneminde St. Pauli’ye kiralık gelen Siebe Van der Heyden, gösterdiği mücadeleci performansla takıma büyük katkı sağladı. Sezonun sona ermesiyle duygusal bir veda mesajı paylaştı.
ONUR ÖZPOLAT
RCD Mallorca’dan devre arası transfer döneminde FC St. Pauli’ye kiralık olarak katılan Belçikalı savunmacı Siebe Van der Heyden, sezon sonunda kulübe duygusal bir veda etti. Gösterdiği kararlı performans ve mücadele ruhuyla taraftarların gönlünde taht kuran 26 yaşındaki oyuncu, takımın ligde kalmasında önemli rol oynadı.
Van der Heyden, Millerntor’a geldikten sonra hızla takıma adapte oldu. İlk on dakikalık Augsburg karşılaşmasında taraftarların kendisini yüksek sesle çağırması onu derinden etkiledi. “Böyle bir karşılamayı beklemiyordum. Taraftarlarla anında bir bağ kurdum, bu her kulüpte yaşanmaz,” diyen Van der Heyden, hem takım arkadaşlarından hem de tribünlerden gördüğü sıcak ilgiyi unutamadığını dile getirdi.
Sol ayaklı stoper, özellikle üçlü savunmanın solunda görev aldı. Leipzig'deki ilk 11 başlangıcında zor bir gün geçirse de, ilerleyen haftalarda istikrarlı bir grafik sergiledi. Wolfsburg deplasmanında köşe vuruşundan kafayla gol atarken, Stuttgart karşısında çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Son maçta Bochum’a karşı başından yara almasına rağmen sahayı terk etmedi ve maç sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte ligde kalmayı kutladı.
Sezonun sona ermesinin ardından kişisel Instagram hesabından bir veda paylaşımı yapan Van der Heyden, “Bu kulübün bir parçası olmak inanılmaz bir deneyimdi. Sadece futbol değil, daha fazlasını temsil eden bir topluluğun içinde olmak ilham vericiydi. Bu kulübün bir parçasını hep yanımda taşıyacağım,” sözleriyle duygularını paylaştı.
FC St. Pauli Kulübü ise yaptığı açıklamayla Van der Heyden’e teşekkür ederek, “Sevgili Siebe, yolun nereye çıkarsa çıksın, bize kattığın her şey için minnettarız. Sana gelecekte en iyisini diliyoruz,” ifadelerine yer verdi.
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Yükleniyor
Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı
Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”
Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu





