İSTANBUL (AA) - Geçirdiği iç kanama nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sanatçı Seyfi Doğanay, son yolculuğuna uğurlandı.
Maltepe Gülsuyu Cemevi'ndeki cenaze törenine, Doğanay'ın ailesi, yakınları, sanatçılar ve sevenleri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sanatçılar Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur da Doğanay'ın cenazesine çelenk gönderdi.
Doğanay'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından, Pendik'teki Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.
- Doğanay'ın özgeçmişi
Seyfi Doğanay, 1964'te doğdu. Müzik hayatına 1987 yılında başlayan Doğanay, başta Almanya olmak üzere İsviçre, Hollanda, Avusturya, KKTC gibi ülkelerde çok sayıda konser verdi.
Kendine has müzik tarzıyla bilinen Doğanay'ın "Ne Kadar Ağladım", "Bıraktım Aşkı Sevdayı", "Bela mısın?", "Ağlıyorum Gizlice" ve "Sevdama Kurban Olasın" gibi çok sayıda eseri bulunuyor.
Almanya’da 1,8 Milyonu Aşan İş Gücü Açığı: Türk Uzmanlara Kapılar Açılıyor
Almanya: 1 - Portekiz: 2
Hamburg Hizmet Noktası Merkezde: Yeni “Flagship” Vatandaşlık Ofisi Açıldı
Louise-Schroeder-Straße’ye Bisiklet Ödülü: Altona Örnek Oldu
Bremen Gümrüğü 2024’te Suçla Mücadelede Öne Çıktı: 400 Kilo Kokain, 150 Bin Sahte Ürün Ele Geçirildi
Hannover’da Ev Sizlere Yaz Desteği: Hitzeye Karşı Ortak Mücadele