Tarih: 17.03.2024 22:26

Sanat ve Aşkın Buluştuğu Görkemli Düğün: Şirin ve Deniz'in Muhteşem Günü

Facebook Twitter Linked-in

Mannheim / Frankfurt Ketsch'de gerçekleşen muhteşem düğün, sanat, aşk ve coşkunun bir araya geldiği unutulmaz anlara sahne oldu. Sanatçı, yazar, aşık ,  halk Ozanı  ŞiAR Ağdaşan  ve Şahturna 'ın değerli  kızı  Tarih öğretmeni Şirin ve akademik eğitimli Uzay Bilimleri / Uçak Mühendisi olan eşi Deniz, yaşamlarını birleştirdi.



 

Renkli kültürlerin ve çeşitli müziklerin buluştuğu bu özel günde, konuklar ve sevenler danslarla ve coşkuyla kaynaşırken, Şirin Ağdaşan Cantekin ve Deniz Cantekin, kendi besteledikleri özgün türkülerle ve muhteşem yorumlarıyla unutulmaz bir dinleti sundular.



 

Düğünde sahne alan anne ve babası Aşık Şahturna ve Sanatçı Yazar Ozan Şiar, duygusal şiirleri ve renkli türküleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattılar. Şiirin ve edebiyatın harmanlandığı renkli düğünde, dostluk ve kaynaşma doruğa ulaştı.



 

Daha önce Berlin'de yaşanan nişan, nikah törenleri ve kına gecelerinden sonra, Şirin ve Deniz'in düğününe katılanlar coşku içinde bir araya gelerek, mutluluklarını paylaştılar. Şirin ve Deniz çiftine, yaşamlarında ve sanat çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —