Tarih: 08.03.2024 14:21

Sanart BUSADER, Bakri Omar'ın 'An ve Zaman' Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Bakri Omar, Sanart BUSADER'in organizasyonuyla Türkiye'de ilk kez Bursa'da sergisini gerçekleştirdi. DasDas Bursa'nın Smash'te düzenlenen açılış büyük ilgi gördü.

National Geographic'in ödüllü fotoğrafçısı, marka danışmanı ve film yapımcısı Bakri Omar'ın sergi açılışı, Sanart BUSADER'in düzenlediği organizasyonla gerçekleşti. BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, Genç BUSADER Başkanı Aydın Aydın ve birçok üye etkinlikte yer aldı.



Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün, Omar'ı Bursalı sanatseverlerle buluşturmanın büyük onur olduğunu belirtirken, Omar'ın Bursa'yı tercih etmesi ve şehri tanıtmak için çalışmalar yapması etkileyici bulunduğunu ifade etti. DasDas Bursa Smash'e ev sahipliği için teşekkürlerini sunan Uğurgün, Omar'ın dünya çapında ünlü markalar için yaptığı çalışmaları konuklara özel bir sunumla paylaştı.



Etkinlik, Sanart Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Alagöz'ün Bakri Omar ile gerçekleştirdiği söyleşi ve akustik performanslarla devam etti. Katılımcılar, Omar'ın ödüllü fotoğraflarının yanı sıra Bur




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —