Tarih: 06.03.2024 13:43

"Paranoya" Filminin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu: Komedi ve Dramı Harmanlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Yılın merakla beklenen ve iddialı filmlerinden biri olan "Paranoya", yıldız isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuyla tamamlanıyor. Bir gazetecinin komik ve tuhaf işlere karışmasını konu alan film, hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek.

Filmin başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak yer alırken, dev kadroda Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Canan Atalay, Adem Yılmaz, Ebru Şam gibi ünlü isimler bulunuyor.



 

"Paranoya", üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan Muntazam'ın (Onur Buldu) yaşadığı komik ve tuhaf olayları anlatıyor. Film, Muntazam'ın paranoyasının nüksetmesiyle yaşadığı maceraları eğlenceli bir dille işlerken, Türkiye'nin toplumsal psikolojik yapısına da ayna tutuyor.



Komedi ve dramı başarılı bir şekilde harmanlayan film, yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir'in oturuyor. Yapımcılığını D Sinema'nın üstlendiği filmin senaristliğini Kubilay Zerener yapıyor. Senaryo danışmanlığını ise Ahmet Ümit, Mehmet Çağçağ ve Dr. Samuray Özdemir üstleniyor.

Çekimleri İstanbul ve Lüleburgaz'da gerçekleştirilecek olan "Paranoya", sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —