Tarih: 07.05.2022 19:02

Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktı

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Uğur Türkmen
 

Güzelliği ile büyüleyen ekranların başarılı oyuncularından Özlem Yılmaz radikal bir karar aldı. Geçtiğimiz yıllarda “Unutulmaz”, "Emanet", “Ağlama Anne”, “Zoraki Koca” gibi birçok yapımda rol alan Yılmaz, oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Özlem Yılmaz, konuyla ilgili olarak Instagram'dan paylaşımda bulundu.
19 yaşında başlayan macerasının sonuna geldiğini dile getiren Özlem Yılmaz, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:
 “Ekranlarda olmayacağım”
"Beklenti ve belirsizliklere son vermek isterken kafamın içine hapsolmuş cümleleri yazıya dökmekte bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç. Nasıl başlamam gerektiğinin kararsızlığıyla saatlerdir telefon ekranı ile salonun boş bir köşesi arası gidip geliyor gözlerim. Bu esnada, aklıma gelen iyi kötü binbir anı, duygudan duyguya sürüklüyor beni. Anbean gülümseyip arada bir de tek kaş kaldırıyorum sanki o anları yeniden yaşıyor gibi. Hızla geçen 15 yıllık oyunculuk serüvenime sığmış öyle çok hikâye var ki. Biz şimdi asıl konumuza dönelim.
Uzun zamandır yeni proje beklentisiyle ilgili aldığım yorumlar ve sorular üzerine paylaşma gereksinimi duyduğum, tek nefeste alınmadığına emin olabileceğiniz bundan sonraki süreç ile ilgili kararım şu: Ekranlarda olmayacağım."
 Oyuncunun neden oyunculuğu bıraktığı ise henüz netlik kazanmadı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —