Tarih: 05.12.2021 20:04

Naan Restoran, Türk mutfağının zenginliğini sergileyecek

Facebook Twitter Linked-in

Hamburglu iş insanları Hasan ve Emrah Özkan ortaklığında kurulan Naan Restoran, Hamburg’un Türk kökenli vatandaşların yoğun yaşadığı Barmbek semtinin en işlek alışveriş caddesinde, Fuhlsbüttler Straße 101 numarada açıldı.  
Hintçe, Farsça ve Kürtçe’de ekmek anlamına gelen Naan’ın açılışına Bamberk semti sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İşletmeyle ilgili bilgileri paylaşan, İstanbul’un bir zamanlar ünlü eğlence merkezlerinden Reina’nın kurucularından Gastronomi Uzmanı İşletme Müdürü Kaan Bozdemir, Naan’ın Türk ve diğer mutfak kültürlerinin değişik lezzetlerini de içeren farklı bir konseptte hizmet vereceğini söyledi.

Vejetaryenler için menü
Bozdemir, Proje Uzmanı ve Foodcon Gastronomy Consulting Sahibi Raci Çapacı ile birlikte hazırladıkları konseptle ilgili olarak şunları söyledi:
“Türk mutfağı yalnızca döner ve kebaptan ibaret değil. Zengin mutfağımızın yurt dışında yeterince temsil edilememesi karşısında üzülüyoruz. Naan’ın mutfağında; pidenin yanında pizza da var, lahmacun ve hamburger de var. Vejetaryenler için özel menümüz, zengin, nefis kahvaltılıklarımız olacak. Pazar ve tatil günleri brunch (kahvaltı ve öğle yemeği birleşimi) sunuyoruz. Tatlı çeşitlerinden mantıya kadar uygun fiyatlarla çok farklı mutfak kültürlerinden zengin örnekler sergileyeceğiz. Usta aşçılarımızın hazırlayacağı her öğünde, değişik çeşitlerimizle gün boyunca tecrübeli servis elemanlarımız konuklarımıza hizmet verecek.”
Bozdemir Naan’ın 06:00–24:00 saatleri arasında açık olacağını belirterek “Hafta içi kahvaltıları 08:00–12:00 saatlerinde, brunch günlerinde ise sınırsız olacak. Konuklarımızın, restoranımızda kendilerini kendi evindeymiş gibi hissetmeleri konusunda titizlik gösteren bir kadroya sahibiz. Bizde yemek yiyen, başka restoranlardan farklı olduğumuzu hissedecektir.” şeklinde konuştu.

200 kişilik kapasite
Naan Restoran, kapalı alanda 120 olmak üzere toplam 200 kişinin bir anda yemek yiyebileceği kapasiteye sahip bulunuyor



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —