Tarih: 11.02.2021 22:04

MÜZİSYEN FATİH TEKİN’DEN “BİR ADAM BİTTİ”

Facebook Twitter Linked-in

Müzisyen Fatih Tekin, yeni şarkısı "Bir Adam Bitti"yle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.   
Aranjesi Sonay Yağız'a, mix ve masteringinin Özgür Yurtoğlu'na ait şarkının yönetmenliğini Enes Bilal Taşçı üstlendi.
 
MFT Prodüksiyon'a ait eserin vokal koçluğunu ünlü müzisyen Eli Türkoğlu yaptı. Sosyal medyanın gündemine oturan şarkı, bir günde 100 bin izlenme sayısını geçerken Eli Türkoğlu, Youtube’da "Hayırlı uğurlu olsun inşallah." yorumunda bulundu.  
 
Tekin, kendi besteleri ile seslendirdiği eserler olan “Yadigâr, Bebeğim, Hasret Türküsü, Yoksun Falımda, Fidayda, Hak Bir Gönül Verdi Bana, Tek Duam, Kader de Gülecekmiş” ile dinleyicilerin gönlünde taht kurdu.
 
Müzik onun için tutku ve terapi
 
Amasya doğumlu Tekin, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Yüksek lisansını tamamlayan Fatih Tekin, mühendisliğe devam ederken müziğe, söz yazarı ve bestekâr olarak başladı. Yadigâr isimli ilk single çalışmasını 3 Mart 2020 tarihinde çıkardı.
Müzik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tekin, şu sıralar Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünü üstlendiği “Aydan Güzel” isimli eserin çalışmalarını yürütüyor. Bu şarkı, 24 değerli sanatçının yer aldığı ve yapımcılığını Dark'n Dark Müzik ve DMC’nin üstlendiği “Trabesk” isimli albüm çalışmasında yayınlanacak.
 
Fatih Tekin müziğin kendisi için bir tutku ve terapi olduğunu belirtiyor. Tekin, önümüzdeki dönemde de birbirinden değerli eserlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam edeceğini ifade ediyor.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —