Tarih: 31.05.2021 20:28

Müşterilerimize daha fazla güven vereceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, gerçekleştirdikleri ücretsiz iptali sağlayan FlexSorglosPlus kampanyasını, 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzattıklarını ve tarifenin hizmet kapsamını da genişlettiklerini söyledi.
 
Uğur, kampanya tarifesi kapsamında, ücretsiz iptal ve tarih değişikliklerinin yanı sıra, tatil bitiminde Türkiye’den dönüş esnasında zorunlu olan PCR Test’in masraflarının karşılandığını anımsattı.
 
Pozitif hastalara ücret iadesi
 
Uğur “Bu hizmetlere ilave olarak Benour Reisen, 30 Haziran 2021 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, tarife kapsamında, seyahat öncesi 72 saatlik zaman diliminde, yolcunun PCR Test sonucu pozitif olmasından dolayı seyahat edemediği takdirde, ödenen tatil ücretin tamamı iade edecek.” diye konuştu.
 
Uğur, seyahat sigortalarının genelde bu gibi durumları kapsamadığını, müşterilerin masrafları ödemek zorunda kaldığının altını çizerek “Bu sebeple seyahat paketlerimizde, bu hizmetimiz ile kolaylık sağlayarak müşterilerimize daha fazla güven vermek niyetindeyiz.” ifadelerini kullandı.
 
Eşlik edenlerin de iptal masrafları karşılanıyor
 
Sigorta ayrıca, rezervasyonun tüm katılımcılarını kapsıyor ve zorunlu iptal eden yolcuya eşlik eden kişilerinde olası iptal masraflarını karşılıyor.

 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —