Tarih: 03.04.2024 18:17

MÜSİAD, Münih'te Büyük Katılımlı İftar Programı Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

 

Tevfik ŞENDÖL/gazetehamburg.com

Münih Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kral Event Center'da gerçekleştirdiği iftar programıyla dikkat çekti. Programa katılanlar arasında MÜSİAD üyeleri, Katar Muavin Konsolosu Mansour Abdulla Al-Mahmoud ve eşi, STK başkanları, iş insanları ve Münih Türk basın mensupları da yer aldı.

MÜSİAD Münih Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Korkmaz'ın davetlileri selamladığı programda, MÜSİAD Münih Başkanı Feyruz Dursun'un konuşması önemliydi. Dursun, Türkiye'deki yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan da üçüncü kez Almanya'da görev yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Erdoğan, MÜSİAD tarafından düzenlenen iftar programına katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, programın Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir şekilde düzenlendiğini vurguladı.

MÜSİAD'ın 14 bin üyeli ailesini tanıtan sinevizyon gösterisinin yapıldığı iftar programı, din hizmetleri ataşesi Ahmet Tanış'ın Fetih Suresi'nin 27. Ayetini okumasıyla başladı.

Programda yapılan görüş alışverişleri ve sohbetlerle, MÜSİAD ve diğer STK'ların güçlenmesi ve toplumun bir araya gelmesi sağlandı. Bu tür etkinliklerin, toplumun dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdiği belirtildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —