Tarih: 08.11.2018 23:29

Moonlife Yayın Hayatına Başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Uzun yıllardır aylık dergi olarak yayın hayatını sürdüren, cemiyet ve magazin dünyasının kült yayınlarından Moonlife, 1 Kasım itibariyle haftalık gazete olarak okuyucularıyla buluşmaya başladı.
Alper Alp Media Grup A.Ş kurucusu ve genel yayın yönetmeni Alper Alp, yaşanan köklü değişimin ardından önemli açıklamalarda bulundu. “Şu dönemde ülkemizde birçok yayın grubu kapanırken, yaptıkları bu değişiklikle, medya sektörüne yeni bir ivme kazandırıp istihdam ettikleri kişi sayısını arttırdıklarını belirten Alp, uzun zamandır aklımızda olan ve yayın hayatına merhaba diyen gazetemiz ilk sayısında büyük ilgi gördü. Haberlerimizi daha güncel hale getirerek cemiyet hayatı, davetler, magazin, moda, kültür, sanat, sağlık ve özel röportajlar olmak üzere okuyucularımıza daha yakın olmaya karar verdik “açıklamalarında bulundu.

Cemiyet ve magazin dünyası, haberleri artık her hafta görecek

Cemiyet ve magazin dünyasının her ay nabzını yoklayan Moonlife, yeni konsepti ve ara yüzüyle 1 Kasım itibariyle okuyucularıyla artık daha sık buluşmaya başladı. Cemiyet ve magazin dünyasında sürekli bir devinimin yaşandığı Türkiye’de, bu hareketliliğe kayıtsız kalmayan Moonlife haftalık gazete olarak okuyucularının beğenisine sunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —