Tarih: 29.04.2022 01:06

Miray International, cruise gemisiyle ilk seyahatine 15 Mayıs’ta başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Miray International’in sahibi olduğu cruise gemi, 2022 yılının ilk seyahatini 15 Mayıs 2022’de gerçekleştirecek. Şirketin daha önce çeşitli ülkelerden kiralanarak sürdürdüğü gemi turizmine önemli bir ivme sağlayacak olan cruise gemisi için 11 Mayıs 2022 de İstanbul’da gala düzenlenecek. Daha sonra personeli ile birlikte Çeşme’ye yola çıkacak gemi, misafirlerini alarak Yunan adalarını da kapsayan Ege ve Akdeniz turlarının ilkine başlayacak.  
Dünya çapında turist ağı
Miray Cruises, 1996 yılından itibaren dünya çapında gemi firmalarına yüksek nitelikli konuk hizmetleri sunuyor. Şirket, 2012 yılında stratejik gelişim planı doğrultusunda, Cruise Ship Hotel Management ve yüzen otel işletmeciliğine girdi.
Miray Cruises, 1999 yılından beri taşımacılık, havacılık, ihracat ve ithalat sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Honest Holding ile 2022 yılında güçlerini birleştirdi.
Şirket, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli uluslararası ödüller ve sertifikalara sahip olan Honest Holding ile birlikte outgoing (giden turist) ve incoming (gelen turist) alanında dünyanın dört bir yanından on binlerce yerli ve yabancı turisti Ege ve Akdeniz’de ağırlamayı sürdürüyor.   
 
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —