MİLLİ YOL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇAYIR: “SİYASİ PARTİLER DİN DEĞİL İMAN DEĞİL. SİYASİ PARTİLERİN BAŞINDA BULUNANLAR DA MELEK DEĞİL, ALLAH’IN GÖNDERDİĞİ ÖZEL KULLAR FALAN DA DEĞİL”

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, TRT’de yayınlanan propaganda konuşmasında, “Yüce Türk milleti… Şu anki iktidar, sanki yeni iktidar olacakmış gibi önünüze çıkıp yeni şeyler söylüyor. Ben de diyorum ki unuttuğunuz ne var ki yeniden iktidar old

Medya 13.05.2023 17:42:58 0
MİLLİ YOL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇAYIR: “SİYASİ PARTİLER DİN DEĞİL İMAN DEĞİL. SİYASİ PARTİLERİN BAŞINDA BULUNANLAR DA MELEK DEĞİL, ALLAH’IN GÖNDERDİĞİ ÖZEL KULLAR FALAN DA DEĞİL”

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, TRT’de yayınlanan propaganda konuşmasında, “Yüce Türk milleti… Şu anki iktidar, sanki yeni iktidar olacakmış gibi önünüze çıkıp yeni şeyler söylüyor. Ben de diyorum ki unuttuğunuz ne var ki yeniden iktidar olduğunuzda yapacaksınız. 21 yıl unuttuğunuz ne oldu? Neden adaleti sağlayamadın? Neden liyakati sağlayamadın mülakatı koydun? Şimdi mülakattan vazgeçiyorsun. Demek ki kötüymüş. 21 yıl bu kötülüğü millete niye yaşattın? Niye milletin çocukları arasında ayrım yaptın? Neden kendi sadakat sistemini kurdun? Şimdi mi aklına geldi? Kötülüğün karşısında olmalıydın. Yüce Türk milleti… Siyasi partiler din değil iman değil. Siyasi partilerin başında bulunanlar da melek değil, Allah’ın gönderdiği özel kullar falan da değil” diye konuştu.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ın, seçimlere yönelik propaganda konuşması TRT’de bugün yayınlandı. Çayır, yurttaşlara şöyle seslendi:

“Yüce Türk milleti… Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Gerçekleri paylaşmak üzere huzurlarınızdayım. Siyasetin o kötü dilini kullanmayacağım. İnsanlar artık bıktı. Yüzü tek, sözü tek, halkını aldatmayan, halkına yalan söylemeyen siyasetçilere ihtiyaç var. Bunun olabilmesi için de havuzun temizlenmesi, havuzun kirletilmemesi lazım.

“MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARI, BU ÜLKENİN DELİLERİ SİNAN ATEŞ’İN CİNAYETİNİN DE ÖNÜNÜ ARKASINDA NE VARSA ÇÖZECEĞİZ”

Vicdanı, adaleti kanatan; merhameti yok eden bu sistem mutlaka değişmeli. Türkiye’de insanı şerefli ve onurlu yaşatacak bir düzen niye kurulmasın? Sadece bir partiden, bir iktidardan kurtulmak yeter mi? Bir anlayıştan kurtulmak yeter mi? Sistemden kurtulmadığınız müddetçe hiçbirinin değişme şansı yok. Bu sistem bizim değil. Bu sistem, vicdani değil. Bir inanç üzerine kurulmuş da değil. Muhsin başkanın ifadesiyle söylüyorum: Bu elbise, bu millete dar geliyor dedi. Dar geliyor dediği de sistemdir. Milli Yol Partisi, Muhsin Yazıcıoğlu’nun katillerini bulacaktır. 14 yıl oldu. Muhsin Yazıcıoğlu’nun suikastını çözemedik. Faili meçhuller rafına asla ve asla kaldırmayacağız. Gerçek katillerini bulacağız. Aynı şekilde Sinan Ateş cinayeti… Ankara’nın orta yerinde öldürüldü. Önü arkası nerede? Yok. Endişeye gerek yok biz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları, bu ülkenin delileri Sinan Ateş’in cinayetinin de önünü arkasında ne varsa çözeceğiz. Bunu milletimizle paylaşacağız. Şiddeti aracı kılan anlayışları bu topraklardan söküp atmamız lazım. Yeter artık. Birbirimizi öldürerek, birbirimizi yok ederek, tahammülsüz siyaset yaparak ne yaptık bugüne kadar? Yeter. Bırakın farklı olsun insanlar. Ne olur?

“21 YIL BU KÖTÜLÜĞÜ MİLLETE NİYE YAŞATTIN?”

Yüce Türk milleti… Şu anki iktidar, sanki yeni iktidar olacakmış gibi önünüze çıkıp yeni şeyler söylüyor. Ben de diyorum ki unuttuğunuz ne var ki yeniden iktidar olduğunuzda yapacaksınız. 21 yıl unuttuğunuz ne oldu? Neden adaleti sağlayamadın? Neden liyakati sağlayamadın mülakatı koydun? Şimdi mülakattan vazgeçiyorsun. Demek ki kötüymüş. 21 yıl bu kötülüğü millete niye yaşattın? Niye milletin çocukları arasında ayrım yaptın? Neden kendi sadakat sistemini kurdun? Şimdi mi aklına geldi? Kötülüğün karşısında olmalıydın.

“SİYASİ PARTİLER DİN DEĞİL İMAN DEĞİL”

Yüce Türk milleti… Siyasi partiler din değil iman değil. Siyasi partilerin başında bulunanlar da melek de değil, Allah’ın gönderdiği özel kullar falan da değil. Sakın ha sakın o tür masallara, laflara hiç inanmayın. O da senin gibi benim gibi bir insan. Milli Yol Partisi, bir değişimin bir dönüşümün adresidir.

“SİYASET MESLEK VE PARA KAZANMA YOLU OLMAKTAN ÇIKARILMALIDIR”

Değerli kardeşlerin hükümet, bundan 20 yıl önce 2002’de ne dedi size biliyor musunuz? Dedi ki yasaklar bu ülkeye yakışıyor mu? Yakışmıyor. Doğru söyledi. Ya hayatta bu kadar fakirlik olur mu ya? Bu kadar hırsızlık olmaz dedi. Doğru söyledi. Ne oldu? Sonuç itibariyle dönüp dolaşıp aynı yere geldik. Sebebi ne? Süresiz siyaset hastalığı… Süresiz siyaset hastalığı, geri kalmış toplumların hastalığıdır. Onun için biz anayasal bir düzenlemeyle bütün yapıyı değiştireceğiz. 4+4’ü anayasal bir hüküm yapacağız. Siyaset meslek ve para kazanma yolu olmaktan çıkarılmalıdır.

Artık Türkiye’nin rasyonel bakış açılarına ihtiyacı var. Sen çalışanları doyuramamışsın ki yeni insanlara umut veresin. Türkiye, dünyanın kalkınmada 100 ekonomi içerisindeki 10’a sokacaktık. Ne oldu? 21. Sıradayız. Bu kadar siyasetin kirliliğine rağmen umutsuz olmaya gerek yok.”

 

Borç Tuzağına Dikkat: Inkasso Şirketleri Her Şeyi Yapamaz, Ama Yapan Çok

Hamburg’da Bir İlk: Bahrenfeld’de Psikolojik Rahatsızlığı Olan Kadınlar İçin Özel Yaşam Merkezi Açıldı

Hannover’de Yoksulluk Oranı 2024’te Bir Kez Daha Geriledi

Nürnberg Noel Pazarı’nda Güvenlik Üst Seviyede

TÜRFAD Hamburg’da Start Aldı

Millerntor’da Hayat Veren Galibiyet: St. Pauli Heidenheim’ı 2-1’le Geçti

Hamburg’da Şirketlere Yenilik Desteği: “Scaleup Hamburg” 2026’da Başlıyor

Avrupa Bakanları Brüksel’de Buluştu: Bremen’den AB Bütçesi ve Bölgesel Politikaya Güçlü Vurgu

Hamburg, Gençlik ve Aile Bakanları Konferansı Başkanlığını Hessen’e Devretti

Schleswig-Holstein Türk Toplumu 30. Yılını Kutladı: Demokrasi, Katılım ve Birlik İçin Üç On Yıl

2026 Bütçesi, Emeklilik Paketi, Gastro Vergisi ve Askerlik Reformu Bundesrat Gündeminde

Prof. Dr. Fuat Oduncu’ya Bavyera Anayasa Nişanı

Eva Högl wird neue Senatorin für Inneres und Sport in Bremen

Hannover’da 2026 Okul Finalleri: 100 Okulda 100 Spor Günü ile Büyük Hareketlilik Başlıyor

Mahkeme, Sol Parti’nin Görüşünü Doğruladı: “Verfassungsschutz Sağ Ağı Koruyor” İfadesi Yasaya Uygun

Selin Sayek Böke Avrupa Konseyi Sosyalist Grubu Başkan Vekilliğine Seçildi

Hamburg-Nord’da Tarih Atölyesi Krizi: Die Linke’den “Kültür Savaşı” Suçlaması

SunExpress’te Üst Düzey Değişim: Marcus Schnabel CEO Koltuğuna Oturuyor

Frankfurt’ta Mobil Sosisli Satıcısı Sosyal Medyayı Salladı

Hannoverscher Bahnhof Belirsizliği Sürüyor: Sol Parti’den “Sorumluluğu Üstlenin” Çağrısı

BFH Kararıyla Netlik Sağlandı: Almanya’nın Yeni Emlak Vergisi Reformu Hukuka Uygun Bulundu

Hannover’den İnsan Hakları Çağrısı: Onay, “Göç Bir Fırsattır” Diyen Belediye Başkanlarına Katıldı

Verfassungsschutz Geri Adım Attı: Dava Geri Çekildi, Siyasi Kriz Büyüyor

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ‘Uyuşturucu’ Soruşturmasında Gözaltında

Hamburg’da Isı Dönüşümü Hızlandı: Wärmepumpe Kullanımı Rekor Kırdı

Hamburg’da Yılbaşı 2025/2026: Binnenalster ve Rathausmarkt’ta Havai Fişek Yasağı

Hamburg’da Yeni Mietenspiegel Açıklandı: Küçük Artış, Büyük Sorunlar

Hamburg Üniversitesi’nden Alarm Mektubu: “Artık Dayanacak Gücümüz Kalmadı”

St. Pauli’nin Zorlu Kurası: DFB-Pokal Çeyrek Finalinde Leverkusen Deplasmanı

Hannover’de Şok İddia: Engelli Kamu Çalışanı Bir Bitki Yüzünden Tazminatsız İşten Atıldı

Yükleniyor

Borç Tuzağına Dikkat: Inkasso Şirketleri Her Şeyi Yapamaz, Ama Yapan Çok

Hamburg’da Bir İlk: Bahrenfeld’de Psikolojik Rahatsızlığı Olan Kadınlar İçin Özel Yaşam Merkezi Açıldı

Hannover’de Yoksulluk Oranı 2024’te Bir Kez Daha Geriledi

Nürnberg Noel Pazarı’nda Güvenlik Üst Seviyede

TÜRFAD Hamburg’da Start Aldı

Millerntor’da Hayat Veren Galibiyet: St. Pauli Heidenheim’ı 2-1’le Geçti

  • Salı 10.2 ° / 4.2 ° false
  • Çarşamba 11.4 ° / 3.7 ° Güneşli
  • Perşembe 11.2 ° / 2.8 ° Güneşli