MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI OKTAY, DEPREM BÖLGESİNDE: “MARMARİS HALKI HEP YANINIZDA”
Deprem bölgesine 3 günlük ziyarette bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Acıların hala taptaze olduğu bölgede başta barınma olmak üzere yaşanan sorunları dinledik. Dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan dönemde Marmaris olarak her zaman yanların
Deprem bölgesine 3 günlük ziyarette bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Acıların hala taptaze olduğu bölgede başta barınma olmak üzere yaşanan sorunları dinledik. Dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan dönemde Marmaris olarak her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık” dedi.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk ve Ali Zağlı ile birlikte 3 günlük yoğun bir programla deprem bölgesini ziyaret etti. Marmaris Belediyesi tarafından yapılan ve Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki konteyner kentte yerleştirilen 20 adet konteynerin de teslimini yapan Oktay, Kahramanmaraş ve Malatya'da ziyaretlerde bulundu, bölge sakinleriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kahramanmaraş merkezde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Malatya'da ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'yla birlikte partililerde de buluşan Oktay, Marmaris’in deprem bölgesinin acısını yürekten hissettiğini ve ellerinden gelen her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını söyledi.
"ACILARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ"
27 Nisan Perşembe günü Marmaris’e dönen Başkan Oktay ziyaretlerini şu sözlerle değerlendirdi:
“Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan barınma ihtiyacının giderilmesine destek olmak amacıyla, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kurduğumuz 20 adet konteyneri depremzede vatandaşlarımıza teslim ettik. Yurttaşlarımızın yeni yuvalarına kavuşana dek sağlıkla, mutlulukla oturmasını diliyoruz. Bölge ziyaretlerimizde esnafla, muhtarlarla, partililerimizle de bir araya geldik. Acıların hala taptaze olduğu bölgede başta barınma olmak üzere yaşanan sorunları dinledik. Dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan dönemde Marmaris olarak her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık. Unutmadan, unutturmadan birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla yaraları saracağız. Gittiğimiz her yerde bizi ilgiyle, Anadolu insanının misafirperverliği ile karşılayan tüm bölge sakinlerimize teşekkür ediyor; Marmaris halkının kucak dolu sevgisini iletiyorum.”
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Yükleniyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
Hamburg’da Olimpiyat Hamlesi: Tschentscher Halkla Buluşuyor
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Hamburg’da “AfD Yasaklanmalı mı?” Tartışması
- Salı 14.5 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.5 ° / 5.8 ° false
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu





