Tarih: 03.11.2021 21:44

Korcan Yiğit, Nazar’la liste başı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Ekmekçi

Aynı zamanda gazetehamburg yazarlarından olan Türk pop müziğinin son dönemlerdeki başarılı temsilcilerinden Korcan Yiğit, yeni şarkısı Nazar ile liste başı oldu.
 
Yiğit’in, Zuhal Aktan’la birlikte sözlerini yazdığı Nazar’ın müziği ise kendisine ait. Dinç Müzik etiketi ile yayınlanan eğlenceli şarkının düzenlemesi Cüneyt Yalmaz, klibi ise ünlü yönetmen Buğra Karaçam imzalı.
Sanatçının klip çekimlerinde nazar değmesin diye kurşun döktürdüğü Nazar’ın klibi, oldukça keyifli sahnelere sahip. 
 
“Korcan Yiğit eğlendiriyor”
 
Özellikle Anadolu'nun pek çok şehrinde konser verebilen ender sanatçılardan olan Korcan Yiğit, geniş dinleyici profiliyle sahnelerin vazgeçilmez ismi konumunda.
 
Eğlenceli sahnesi ve geniş repertuarı ile "Korcan Yiğit eğlendiriyor" sloganını kazanan şarkıcı, her cumartesi İstanbul'da Ataşehir Bizbize Fasıl'da sahne alıyor. Yiğit, birçok ünlü isim ve cemiyet hayatının tanınan simaları tarafından tercih ediliyor.
 
Hayvan haklarına duyarlı
 
Asıl mesleği veteriner hekimlik olan sanatçı, aynı zamanda Muhteşem Yüzyıl, Yalan Dünya, Tatlı İntikam, Kiraz Mevsimi, Poyraz Karayel gibi reytingi yüksek pek çok dizi ve sinema filminde rol almış başarılı bir oyuncu ve gazeteci ve köşe yazarı.
 
Sosyal sorumluluk projeleri ve yardım konserlerinde sık sık görülen Yiğit, özellikle hayvan hakları ile ilgili konularda çok duyarlı olmasıyla tanınıyor.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —