Tarih: 30.03.2022 14:39

Köln Bonn Havalimanı'nda Cenk Özöztürk dönemi

Facebook Twitter Linked-in

Köln/Bonn Havaalanı Denetim Kurulu, Cenk Özöztürk’ü genel temsilci olarak atadı. Özöztürk, Kurul’un son toplantısında alınan karar doğrultusunda tüm yetkiler ile göreve başlayacak. 
Havalimanından yapılan açıklamada, "Sn. Özöztürk'e genel vekaletname verilerek Köln/Bonn Havalimanı'ndaki yönetim yapısı güçlendirilecektir." denildi. 
Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine göre Özöztürk. daha önce CFO Torsten Schrank başkanlığındaki insan kaynakları departmanını devralacak.
Murahhas azayı temsil edebilecek
Köln/Bonn Havaalanı yönetmeliğine göre genel temsilci, bir murahhas üye ile birlikte hukuki işlemleri sonuçlandırabilir. Özellikle murahhas azanın bulunmadığı durumlarda murahhas azayı temsil etmek üzere beyanlarda bulunabilir.
Cenk Özöztürk kimdir?
43 yaşındaki Cenk Özöztürk, INSEAD Business School'un ileri yönetim programından mezun oldu. Krems'teki Tuna Üniversitesi'nden genel yönetim alanında Yönetici İşletme Yüksek Lisansı (EMBA) kazandı. Dokuz yıl boyunca havalimanında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. En son havalimanı operasyonlarından sorumluydu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —