KEMAL KILIÇDAROĞLU, CHP-MSP KOALİSYONUNUN ANIMSATILDIĞI VİDEOYU ALINTILADI: “BAŞARACAĞIZ. TÜRKİYE İÇİN BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun CHP ve MSP’nin (Milli Selamet Partisi) 1974 yılında kurduğu koalisyon hükümetinin anımsatıldığı videoyla birlikte yaptığı “M
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun CHP ve MSP’nin (Milli Selamet Partisi) 1974 yılında kurduğu koalisyon hükümetinin anımsatıldığı videoyla birlikte yaptığı “Milli Görüş, millet için birliktelik kurar, hayırlı hizmetler yapar. Onlar başardı, yine başaracağız” paylaşımını alıntıladı ve “Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.
Saadet Partisi, bugün sosyal medya hesabında, “Onlar başardı, yine başaracağız” mesajıyla bir video paylaştı. Videoda, CHP ve MSP’nin 1974 yılında kurduğu koalisyon hükümeti anımsatıldı ve dönemin MSP Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın “Biz, Sayın Ecevit’le vaktiyle koalisyon kurduk. Halkımıza, milletimize çok hayırlı hizmetler yaptık” sözü ile dönemin CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in koalisyon döneminde yapılan Kıbrıs Barış Harekatı’na ilişkin “Biz, aslında savaş için değil, barış için adaya gidiyoruz” sözüne yer verildi.
Videonun sonunda ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız” sözü ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun “Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız” sözü yer aldı.
Temel Karamollaoğlu, söz konusu videoyu, “Milli Görüş, millet için birliktelik kurar, hayırlı hizmetler yapar. Onlar başardı, yine başaracağız” mesajıyla sosyal medya hesabında paylaştı.
Kemal Kılıçdaroğlu da Temel Karamollaoğlu’nun paylaşımını alıntıladı ve “Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
- Cumartesi 12.8 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 9.3 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 14.3 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





