KARI KOCA BAŞROLDE TARİKAT ÜYELİĞİNİ KABUL ETTİ!

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, bir süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuştu.

Magazin 6.04.2022 20:34:51 0
KARI KOCA BAŞROLDE TARİKAT ÜYELİĞİNİ KABUL ETTİ!

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, bir süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuştu. 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanacak dizide Atagül'ün partneri eşi Kadir Doğulu oldu.  'Fatih Harbiye' dizisinde  tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift, sekiz yıl sonra aynı sette buluşacak. Etiler'de görüntülenen ikili, yeni projeleri, tatil planları ve Doğulu'nun "Beni tanıyan herkes zaten bana ‘Derviş’ der" sözleri hakkında konuştu.

Kadir Doğulu-Neslihan Atagün çifti, geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir kafeye girerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, “Neslihan içeride, onun yanına geldim. Bir arkadaşımızın da doğum günü” dedi.
Maldivlerden tatilden yeni dönen çifti muhabirler 
adeta soru yağmuruna tuttu.
Muhabirlerin “Yaz planı yapıldı mı, bir yere gidecek misiniz?” sorusunu 39 yaşındaki oyuncu, “Yaptık bir şeyler. Tatil demek bizim kafamızı boşaltmak demek, yalnız başımıza vakit geçirmek demek. Tatil yapmak bizim için yapacaklarımıza odaklanmak için küçük bir ara gibi bir şey” şeklinde cevapladı.
"Yıllar sonra sizi Neslihan Hanım ile aynı projede göreceğiz. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise Doğulu, “Evet, çok şükür. Uzun zamandır bizi bir araya getirmeye çalıştılar, ağzımızın tadında bir iş bulamadık, şimdi bulunca da beraber oynamak istedik" yanıtını verdi.
 
Bir aralara Kadir Doğulu'nun hakkında, tarikata üye, haberleri yazılıp çiziliyordu.  Ünlü oyuncu ise bu konuyla ilgili hiç konuşmuyordu. Ne olduysa Maldivler dönüşü oldu. Bakın tarikat sorusuna nasıl cevap verdi.
"BU MAKAM BANA HEDİYE EDİLDİ"
Kadir Doğulu, “Dervişi ve Bektaşi dergahlarına üye olduğu" haberlerini hatırlatan muhabirlere, “Bunlar çok değerli konular, yeri değil. Bu bir makam, maneviyat. Çok güzel bir söz vardır; ‘Para ile inancın kimde olduğu belli olmaz’. Bu makam bana hediye edildi. Biz de evliliğimiz ile duruşumuz ile işimiz ile göstermeye çalışıyoruz zaten. Komşum bilir, annem bilir, akrabalarım bilir, siz yeni öğrendiniz. Bu havası atılacak ya da 'Bakın ben buyum' diye dolaşılacak bir şey değil. Bu bir makam, bir tedrisattan geçilerek olan bir durum. Tarikat ismi Türkiye’de maalesef çok kirletildi. Çocukluk yıllarımda, 90'larda karanlık odalardan çıkan manyak insanlar. Onlar tarikatın güzelliğini kullandı, insanların maddi manevi enerjisini sömürmek için kurulmuş bir yer durumuna düşürdüler. Manevi yolculuk insanları uyandırır dostlar, oyalamaz, gerçeği söyler. Gerçeği keşfeden kişi de hakkını arar. Bir gün gelin, aynı sofrayı paylaşalım, mesleğinizi bir kenara bırakın, muhabbet edelim. Bu makam, Bektaşilik benden önce de vardı benden sonra da var olacak, burası bir okul” ifadelerini kullandı.

Berlin'de "Gazze'de soykırımı durdurun" çağrısıyla barış gösterisi yapıldı

Bayern Münih sahasında Hamburg'a karşı rahat kazandı

Meta’ya Almanya’da Toplu Dava: Kullanıcı Verileri Tehlikede mi?

Almanya'da Dış İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına atanan Jaeger göreve başladı

Almanya’da AfD’li milletvekili Maximilian Krah'ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Bremen’de 49. Görsel Sanatlar Teşvik Ödülü İçin Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanı Steinmeier’den Menekşe Korosuna Ziyaret

Almanya’da Öldürülen Gülay U.’nun Baş Şüphelisi Gökan Eryener Her Yerde Aranıyor

Steilshoop’ta Sağlık Hizmetleri Çöküşün Eşiğinde: Sol Parti’den MVZ Talebi

Kasayı Çalamadılar, 35 Bin Euro’luk Hasar Bıraktılar

Ulrike Kloiber Yeniden Senato Koordinatörü Seçildi

Eşit Haklar, Eşit Fırsatlar: Hamburg’da Yatay Antidiskriminasyon Bürosu Açıldı

Hamburg Parlamentosu 10. Kez Toplanıyor

Hamburg’da Tekstilde Döngüsel Ekonomi İçin Yeni Adım: “A-Gain Guide” Başladı

11 Eylül’de Ulusal Uyarı Günü: Hamburg’da Sirenler Çalacak

Okullar Açılıyor: Polis Velileri ve Sürücüleri Uyardı

“Bir Asırlık Eğitim Yolculuğu: Hamburg’da Öğretmen Yetiştirmenin 100 Yılı”

Tartışmalı Başkonsolos Nihayet Gitti

Almanya'da bir grup anne, hükümete İsrail'e karşı harekete geçme çağrısı yaptı

Anket: Almanya'nın Saksonya-Anhalt eyaletinde aşırı sağcı AfD Partisi açık ara önde

Hamburg’da 12 Ekim’de Çifte Referandum: Bildirimler Postayla Gönderiliyor

Hamburg’da Anlamlı Sergi: Anayasayı Korumada 75 Yıl

Münih’li Hekim Dr. Elif Duygu Cındık-Herbrüggen, 2025 Yılı Hekim Ödülüne Aday

Schutzbrief24 Sigorta Taleplerini Ödemiyor

Hamburg’dan Yenilikçi Şirketlere Destek

Hamburg Yüksek İdare Mahkemesi’nden Katılım Payı Kararı

Joker English 3. Yılını Kutladı ve Uluslararası Ödülle Taçlandırıldı

Hannover Hauptbahnhof: Deutsche Bahn gibt grünes Licht für zweite Personenquerung

Munich Fabric Start Fuarı’na Türkiye’den 138 Firma Katıldı

Görev Değişikliği Bremen’de: Çalışma Devlet Sekreterliği’ne Dr. Isenberg Atandı

Yükleniyor

Berlin'de "Gazze'de soykırımı durdurun" çağrısıyla barış gösterisi yapıldı

Bayern Münih sahasında Hamburg'a karşı rahat kazandı

Meta’ya Almanya’da Toplu Dava: Kullanıcı Verileri Tehlikede mi?

Almanya'da Dış İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına atanan Jaeger göreve başladı

Almanya’da AfD’li milletvekili Maximilian Krah'ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Bremen’de 49. Görsel Sanatlar Teşvik Ödülü İçin Başvurular Başladı

  • Pazar 32.8 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.1 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Salı 32.7 ° / 21.4 ° Güneşli