Tarih: 24.11.2021 20:09

KALEMİNE SADIK GAZETEHAMBURG 12 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

Her meslek biraz tutku, biraz sevgi konusudur ama gazetecilik bütünüyle böyledir. Gazeteci, mesleğine aşık kişidir. Gerçeğin, doğrunun her koşulda takipçisidir o. Hiçbir iç ve dış faktörden etkilenmeden yalnızca gördüğünü, bildiğini, düşündüğünü yazan, kamuoyunu bu doğrultuda yönlendirmeye çalışandır. Kısacası gazeteci “Kalemini kırar ama satmaz.”. 
Bu anlayışla 25 yıldır profesyonel gazetecilik hayatını sürdüren, mesleğin en alt kademesinden başlayıp yöneticilik görevlerini üstlenen Zafer Özpolat’ın koordinatörlüğünde 2009 yılında kurulan gazetehamburg 12 yaşını kutluyor. 
gazetehamburg, 12 yıl süresince yalnızca Avrupa’da yaşayan Türkiye’den göçmüş vatandaşların değil, nerede bir haksızlığa uğrayan varsa, nerede bir yanlış uygulamanın mağduru varsa, nerede insanlıkla uyuşmayan bir durumla karşılaşan kişi varsa onların sesi olmayı sürdürdü. Olağanüstü gelişmeler olmazsa da bu yoldan hiç sapmadan sürdürecek. 
gazetehamburg, profesyonel yazı işleri kadrosu, grafik ve tasarım ekibi ile reklam ve halkla ilişkiler biriminin yanı sıra, çok sesli, çok kültürlü yazar profili ile okuyucularına daha adil, daha güzel, daha yaşanılır bir dünyanın tasarımını çizmeyi görev ediniyor. 
Hiçbir yayın organının yazamadığını yazan, bünyesinde hiçbir grup ve kişiyle çıkar ilişkisi kurulamayan, tek amacın halkın daha da mutlu ve refah bir yaşama kavuşması olan gazetehamburg Avrupalı Türklerin de bu açıdan takdirini kazanmış durumda. 
gazetehamburg, önümüzdeki dönemde de okuyucularının desteğini arkasına alarak ilkeli, dürüst, gerçekçi gazetecilik anlayışını gerçekleştirecek.     
    

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —