Tarih: 28.08.2021 22:27

Kadife Ses Aygün Karadoğan Zeki Müren'in İzinden Gidiyor

Facebook Twitter Linked-in


Haber: Kibar ÖZKAN/HAMBURG

Kadife ses  Aygün Karadoğan, Sanat Güneşimiz Zeki Müren'den dinlemeye alıştığımız “Gözlerim Doğuyor Gecelerime" adlı eseri seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı.
En son çıkardığı bir Sezen Aksu klasiği olan “ Tükeneceğiz” şarkısı ile ortalığı kasıp kavuran kadife ses Aygün Karadoğan bu sefer de, yeniden Türk Sanat Müziği diyerek Sanat Güneşimiz Zeki Müren'den dinlemeye  alıştığımız “Gözlerim Doğuyor Gecelerime" adlı eseri seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı. Sözleri Halit Çelikoğlu’na, müziği Yusuf Nalkesen’e, editörlüğü Median Müzik Edisyon’a ait şarkının düzenlemesini üstlenen isim ise Burak Vural oldu. Yönetmen koltuğuna ise Aygün Bal ve Atakan Yılmaz birlikte oturdu.
“Sanat müziği eserini sanat müziği gibi okumak gerekiyor. “
Yeni şarkısı hakkında konuşan Aygün Karadoğan, “Sanat müziği eserini sanat müziği gibi okumak gerekiyor. Tane tane, anlaşılır halde, Türkçe’mizi düzgün kullanarak ve hakkını vererek, üstatlarımızı incitecek nağmelere gerek duymadan, şarkının temel duygusunu deforme etmeden söylememiz lazım. Dolayısı ile çok özen gösterdiğimiz tüm değerli eserlerimiz gibi formata sadık kalmaya çalıştık” dedi.
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —