Tarih: 01.02.2023 20:15

Kaçamak Sitesi Gleeden’den çarpıcı araştırma sonuçları

Facebook Twitter Linked-in

Kaçamak Sitesi Gleeden tarafından yürütülen son araştırmanın ortaya koyduğu sonuçlar kadınların ilgilerini ortaya koyuyor.
1-30 Aralık 2022 tarihleri arasında Gleeden platformunu Türkçe dilinde kullanan 2 bin 37 kadın arasında gerçekleştirildi. Sitenin bir sevgilide aranan temel niteliklere dair 2 binden fazla kadın üyesi arasında yaptığı anket, kadınların romantik maceralarını nasıl erkeklerle yaşamak istediğine dair bir fotoğraf ortaya koydu.
Ankete göre kadınların yüzde 89’u erkeklerin müşfik, yüzde 87’si ise nazik olmasını istiyor. Şefkat ve nezaket, kadınların en çok aradığı iki nitelik. Ayrıca kadınların yüzde 79’u erkeklerin cömertlik, yüzde 74’ü mizah kabiliyetinin bulunması, yüzde 71’i aktif dinleme becerisi ve yüzde 66’sı ise iyimser özelliği taşımasına dikkat ediyor.
Kadınların yüzde 52’si erkeklerde öz güven, yüzde 48’i yüksek zekâ, yüzde 36’sı zarafet ve yüzde 34’ü yakışıklılık gibi nitelikleri önemsiyor.

“Kaderden çalınmış zamansız bir mutluluk anı yaşamak istiyorlar”


Gleeden'in iletişim direktörü Solène Paillet anket sonuçlarını şöyle yorumladı: "İnsanlar yaş aldıkça fiziksel görünümün önemi de azalmaya başlıyor hele sevgili ararken bu tespit, iyice haklılığını ortaya koyuyor. Romantik bir macera arayan kadınlar, kendilerinin ilgi odağında olduğu hoş buluşmalar yaşamak ister. Günlük hayatın rutini içinde üstlenilen roller kadınları kendisinden uzaklaştırır. Tüm enerjilerini hayattaki görevlerine ayırabilir ve kendilerini unutma eğilimine girebilir. Bir ilişkiye adım atmaya karar verdiklerinde bu esas olarak kendileri için hayatta açılmış bir parantez, âdeta kaderden çalınmış zamansız bir mutluluk anı yaşamak içindir. Nasıl şefkat ve cömertlik gösterileceğini bilen hoş bir adamla bunu yaşamak istemelerinden doğal ne var?”
 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —