Tarih: 22.04.2024 13:55

İbrahim Dizlek, "Gibi" Dizisiyle Exxen'de Oyunculukta Tam Not Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü şair, şarkı sözü yazarı, bestekâr ve oyuncu İbrahim Dizlek, Exxen platformunda yayınlanan "Gibi" dizisinin 5. sezonunda 6. bölümdeki rolüyle oyunculukta büyük bir başarıya imza attı. Dizideki performansıyla izleyicilerden tam not alan Dizlek, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Dizinin yanı sıra İbrahim Dizlek'in, başta İbrahim Tatlıses olmak üzere 350'ye yakın eseri Türk Halk Müziği, Fantezi ve Arabesk alanlarında birçok sanatçı tarafından seslendirildi. Dizlek'in "Düşme" isimli şiiri YouTube'da milyonlarca kişi tarafından dinlenerek kısa süre içerisinde şiir dünyasının en çok takip edilen ismi haline geldi.



2009 yılında "Yüzün Cennetimdir" adlı şiir kitabıyla eserlerini ve şarkı sözlerini toplayan sanatçı, son olarak Eda Doğanay ile "Bundan Sonra" isimli şair albümünü müzikseverlerle buluşturdu.

Oyunculuk kariyeriyle de dikkat çeken İbrahim Dizlek, "Beraber", "Yemin", "Arka Sokaklar" gibi dizilerde ve "Seni Bulacağım Oğlum", "Deli İşi", "Yarı Yol" gibi filmlerde rol aldı. Menajerliğini Banu Susur'un üstlendiği sanatçı, şu anda yeni sezon dizi hazırlıklarına hızla devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —