HSV’ye Şok: Braunschweig Karşısında İlk İç Saha Mağlubiyeti 2-4
Hamburger SV, Braunschweig karşısında 2:4’lük mağlubiyetle bu sezon Volksparkstadion’daki yenilmezlik serisine son verdi. Selke’nin iki golü, puan almaya yetmedi.
Hamburger SV, 11 Nisan Cuma akşamı Eintracht Braunschweig’i konuk ettiği mücadeleyi 2:4 kaybederek sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşadı. Maç boyunca baskılı bir oyun sergileyen “Rothosen”, iki dakikada yedikleri gollerle ilk yarıyı 0:2 geride kapattı.
Volksparkstadion’daki 57 bin kişilik dolu tribünler önünde oynanan mücadelede HSV, Selke’nin 74. dakikadaki golüyle umutlanmıştı. Ancak konuk ekip, 84. ve 86. dakikalarda bulduğu iki hızlı golle sonucu belirledi. Selke’nin uzatma dakikalarında attığı ikinci gol ise yalnızca skoru 2:4’e taşıdı.
HSV Teknik Direktörü Polzin, geçen haftaki Nürnberg galibiyetine göre kadroda üç değişiklik yaptı. Muheim’ın yerine Hefti, cezalı Reis’in yerine Richter ve forvette Selke ilk 11’de yer aldı. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, özellikle ilk yarıda topa daha fazla sahip olmasına rağmen Braunschweig savunmasını aşmakta zorlandı. Konuk takım ise ilk etkili atağında golü buldu ve devreyi 0:2 önde kapattı.
İkinci yarıya hücum ağırlıklı üç değişiklikle başlayan Polzin’in ekibi, özellikle Selke ve Glatzel’in ileri uçta çift santrfor olarak oynamasıyla rakip kalede daha çok göründü. Ancak defansta bırakılan boşluklar Braunschweig’a kontra fırsatları tanıdı. Bu fırsatlar da skora yansıdı.
HSV, bu mağlubiyetle birlikte iç sahada ilk kez sahadan puansız ayrıldı. Alınan bu sonuç, takımın yükselme hedefi yolunda ciddi bir uyarı niteliği taşıyor.
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
- Cumartesi 12.8 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 9.3 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 14.3 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





