Tarih: 14.06.2016 12:32

Hayat dergisi yayın hayatına başladı

Facebook Twitter Linked-in

Almanya’nın Hamburg kentinde ‘Hayat’ adı ile yeni bir dergi yayın hayatına başladı.
Daha önce Ayna,güneş adlı dergiler çıkaran Rıza  Atamtürk ve ekibi tarafından çıkarılan Hayat dergisinin dağıtımı ücretsiz posta ve elden yapılacak.
AHG Hamburg GmbH tarafından çıkarılan derginin editörlüğünü gazeteci Hüseyin Dörtyol yaparken,derginin içeriğinde yöresel  Kültürel etkinlikler,spor ve magazin haberler yer alıyor.
Derginin editörlüğünü yapan gazeteci Hüseyin Dörtyol ‘Baş başa’ adlı köşesinde ‘Hayat dergisiyle birlikte yerel medya sanıyorum biraz daha çeşitlenecek ve renklenecek.Almanya’nın her  yerin de yerel medya var ve tüm imkansızlıklara karşın zorluklarla mücadele ederek yayınlarını sürdürüyor.Arkadaşlarımızın onurlu çalışmalarını kutluyorum’
Derginin içeriğin de  ayrıca müzisyen,radyo spikeri ve iş kadını Elif Ergün ile ilgili çarpıcı röportajın yer aldığı ilk sayısının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Rıza  Atamtürk ise derginin Hamburg medyasına renk katacağını, Hamburg’da yaşayan Türk kökenlilerin ilk sayıya gösterdiği ilginin kendilerini yeniliklere iteceğini söyledi.
Gazetehamburg ailesi olarak  yayın hayatına başlayan hayat dergisine hoş geldin diyor,çalışanlarına başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —