Tarih: 04.03.2024 16:12

Hamburg Türk Basın Birliği’nin yeni başkanı Ahmet Durmuş oldu

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg Türk Basın Birliği (HTBB), dün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yeni yönetimini seçti. 14 yıldır çalışmalarını sürdüren HTBB'nin yeni yönetim kurulunda Ahmet Durmuş başkanlık görevine seçilirken, yardımcılığa Ali Akdemir ve saymanlığa Esma Arslan getirildi.



Toplantı, hoş sohbet bir ortamda pazar kahvaltısı sonrasında başlayarak, Mehmet Atak'ın açılış konuşması ve hayatını kaybeden gazeteciler için yapılan saygı duruşuyla devam etti. Divan Kurulu'nun seçilmesinin ardından faaliyet raporu, mali rapor ve denetleme kurulu raporlarının okunmasıyla toplantı ilerledi. Eski yönetim aklandıktan sonra yeni yönetim kurulunun seçimi gerçekleştirildi



Başkan Ahmet Durmuş, yeni döneme dair planladıkları projeleri dört madde halinde sıraladı. Bu projeler arasında üç ayda bir yayınlanacak bir dergi, yılda bir ortak dayanışma gecesi düzenleme, basın balosunun düzenlenmesi ve gazetecilik kursları verilmesi bulunuyor.

Yapılan açık oylama sonucunda başkan yardımcılığına Ali Akdemir, saymanlığa ise iş kadını ve yazar Esma Arslan  seçildi. Asil üyelere Bülent Kayaturan (Bedo) ve Serdal Zeynel, yedek üyelere ise Mehmet Uzun ve Hurşit Köse  seçilirken, Denetleme Kurulu'na ise Erdal Altuntaş, Kemal Doğan ve Bekir Tanrıkulu getirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —